2777
2789
عنوان

مزوژل

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 24 پست

مادرم سال ۴۰۲ استفاده کرد راضی بود یادم نیست اون زمان سه چهار ملیون بود انگار یه جونی به پوستش داده بود

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر نظر درسته نه نضر🤪

برو قرص پیگمنتا بخور از همشون بهتره با يه سرم هیالورونیک اسید از برند خوب

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

اگه تنبلی تخمدان داری هیچ خرجی برای پوستت نکن چون همش حروم میشه. اول باید اونو درمان کنی . من سالها روتین های پوستی آنچنانی داشتم از برندهای تاچا و اسکین سوتیکال و ... ولی دریغ از ذره ای تغییر. کلی لیزر و مزونیدلینگ هم رفتم هیچی به هیچی . الان شروع کردم به کنترل تنبلی با دارو و ورزش و حذف قند و مزوژل جالپرو صورتی و میکرونیدلینگ با فاصله ی دو هفته از هم . یعنی مزورل دو هفته بعد میکرو دو هفته بعد مزو و ... الان متوجه تغییرات میشم

روشن شدن پوست ودرمان لک هم تاثیری داشتچندجلسه رفتین

من پوستم روشنه اینو متوجه نشدم دو جلسه کربوکسی انجام دادم ولی بنظرم ترکیبی میزد واسه لکه هم خوب بود چند تا از جوشای زیرپوستی رو فشار داده بودم لک شده بود خوب شده روتین پوستی ام دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم