2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم هم درس میخونم هم کار میکنم

الان که تایم امتحاناس دلم خواست خونه دار باشم😂💔

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

دنیا چقدر عجیبه هیچکس از داشته هاش راضی نیست

ولی درس خوندنم سخته خدایی

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚)

یادمون باشه عزیزم چه زن وچه مرد اگر شرایطش هست حتما درسی بخونی که بتونی باهاش سرکاری بریو مستقل باشی و تو این مسیر ادم درست اومد سر راهت با توکل به خدا ازدواج کرد درس و کار لازمه ی زندگی امروزیه

لابد داری به خونه شیک عروس دومادی با جهیزیه گوگولی که خریدی و یه خونه دسته گل فکر میکنی چه همه وسایلت نو هست و هروقت کارت تموم شد چایی دم میکنی. و دوش میگیری رو تخت نرمت دراز میکشی تا آقا ازراه برسه والا منم دلم خواست متاهل هم هستما ولی همچین چیزی ندیدم😂😂😂

من خودم گلم کود بیارین

لابد داری به خونه شیک عروس دومادی با جهیزیه گوگولی که خریدی و یه خونه دسته گل فکر میکنی چه همه وسایل ...

چرا هیچ متاهلی به بخشای عشق بازی و زناشویی اشاره نمیکنه؟ ینی اینا وجود نداره؟!

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اینو هزار نفر قبلا بهم گفتمیلیون ها بار شنیدم گوش نکردمزندکی فقط با یه مسافرت و محبت زندگی نیستمردا ...

من ۲۰ سالمه همش میگم خانم متاهل قشنگ خانمی میکنه پسرا هنش دنبال سو استفادن اون نیاز هاشم با همسرش برطرف میشه بعد ما مجردا......

من ۲۰ سالمه همش میگم خانم متاهل قشنگ خانمی میکنه پسرا هنش دنبال سو استفادن اون نیاز هاشم با همسرش بر ...

همسر من ده سال بزرگتره

چه ربطی داره

همه یه مشکلی دارن

چه مجرد چه متاهل

زندگی که فقط رفع نیاز نیست

چرا هیچ متاهلی به بخشای عشق بازی و زناشویی اشاره نمیکنه؟ ینی اینا وجود نداره؟!

ما که طلاق عاطفی هستیم بقیه رونمیدونم

البته تا جایی که میدونم طلاق عاطفی خیلی زیاده بین مردم

من خودم گلم کود بیارین