2777
2789
والا بروجردم موردی نشنیدمدارم سوال میپرسم انکار نیست

اها بروجردی ..اونجا ک اصن انگار جز اونجا نیس

هیچی این همه شهید نظامی کشتن پاسگا هارو اتیش زدن

این همه ادم مرد کلیپاشونو میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا چیه عزیز من الان مایی که اینجا زندگی میکنیم تو خطر زندگی میکنیم اتفاقا اینجا خعلی هم امنه

خواهر ناراحت نشو اما به خدا تو اخبار میخونم بعدش شهدا زیادی اونجا به شهادت رسیدن اسمش میاد میترسم

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
نه اونجا سر مرز و برجک ها شهید میشدن خود شهر و استان که امنه

الان شما داخل شهر زندگی میکنی آخه میگن شهر فقیر هست امکاناتی نداره مردمش اکثر با قا چا ق زندگی می کنی منم شنیدم ما تهران هستیم از بلو چستان برای زیارت مان درمان و ... میان تهران حتی با لباس بلوچ گرون قیمت دستای پر طلا ولی باز فکر دچار تناقض میشه

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
الان شما داخل شهر زندگی میکنی آخه میگن شهر فقیر هست امکاناتی نداره مردمش اکثر با قا چا ق زندگی می ک ...

عزیزم اسم ما سیستان و بلوچستان بد در رفته وگرنه زنای اینجا حداقل قیمت لباسشون شصت میلیون میشه البته پولدارم داریم فقیرم داریم

عزیزم اسم ما سیستان و بلوچستان بد در رفته وگرنه زنای اینجا حداقل قیمت لباسشون شصت میلیون میشه البته ...

یه دروغی بگو ادم باورش بشه

حداقلتون ۶۰ میلیونه

حداکثرتون حتما یه میلیارده برا هر لباس

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یه دروغی بگو ادم باورش بشهحداقلتون ۶۰ میلیونهحداکثرتون حتما یه میلیارده برا هر لباس

عزیزم من دروغی ندارم که بگم ما لباسامون همین قیمته چون دوختشون سخته ما به پارچه عادی نمیپوشیم و نمیدوزیم گلدوزی میکنیم و گلدوزی هامون دوختشون سخته