2777
2789
عنوان

مزوتراپی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 126829 بازدید | 110 پست
من دکتر دکتر سلیمانی بودن و یک سال پیش درمان کردم و هنوز هم نتیجه اش هست. خیلی دعاگوشون هستم همیشه

اتفاقا منم دنبال یه دکتر خوب بودم همه جا ازش تعریف می کردن . وقت گرفتم برم . ولی چقدر سرش شلوغه قشنگ معلومه کارش خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه ماه پیش با کلینیک تسنیم آشنا شدم متوجه شدم  مزوتراپی مو هم انجام میدن خیلی کادر درمانی مجرب و خوبی دارن محدود شون تو پاسدارانه فک می کنم توسایت بزنید کلینیک زیبایی تسنیم میاره

از من میشنوی عزیزم انجام بده من یه مدت جلوی موهام به شدت داشت میریخت. دوستم دکتر مولازاده رو معرفی کرد بهم برام مزوتراپی مو انجام داد. نتیجخ عالی بود دوباره موهام شروع به رشد کرد

دکتر حاجیلو با مشاوره تلفنی رایگان جهت انجام امور زیبایی در خدمت شما دوستان عزیز می باشد.برای اطلاعات بیشتر به سایت زیباچه مراجعه نمائید.

شماره های تماس:88710893--09338654005

آدرس مطب:یوسف آباد روبروی سینما گلریز پلاک 255

ریزش موهای من از کم خونی هست  موهای خودم خیلی خوب بودن جنسشون ضخیم وپریودن ولی الان نازک شدن وم ...

منم موهام مثل شما بود منتهی چند روز پیش رفتم دکتر ( دکتر شهریار دلیر شیراز) گفتن که مزوتراپی انجام بدم البته شامپو و ماسک و ... هم دادن

من 3 جلسه مزوتراپی توی کلینیک عرفان نیایش انجام دادم واقعا هم نتیجه خوبی گرفتم. هم ریزش موهام قطع شد ...

رشد موهات چی؟! چند مدت مزو انجام دادی؟! بعد از چند وقت نتیجش رو دیدی؟!

من مزوتراپی هم برای مو انجام دادم هم برای جوانسازی صورتم. خیلی هم خوب جواب گرفتم. موهام داره دوباره در میاد. اگه خواستید برید به نظرم پیش جاوید حسینی برید . البته اگه وقت داشته باشه . خیلی سرش شلوغه