2777
2789
عنوان

دخترم میگ مامان دهنت بو میده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 42 پست
فقط بمن میگبارها بهم گفتهاصلادلم نمیخاد سمتش برم

این جمله رو از کجا یاد گرفته

واکنش نشون نده

به نظر بخاطر واکنش ما تکرار میکنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دهن ادم بو بده اول خود فرد میفهمه

نه اینجوری نیست

یکی از خانواده ام مشکل ریفلاکس معده داشت

دهنش ووووووووحشتناک بو میداد

میگفت خودم متوجه نمیشم

طفلی انقد بدبختی کشید تا الحمدالله درمان شد

شکر خدا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نه اینجوری نیستیکی از خانواده ام مشکل ریفلاکس معده داشتدهنش ووووووووحشتناک بو میدادمیگفت خودم متوجه ...

خداروشکر

رفلاکس معده چ علامتی داره؟؟؟ من اصلا مشکل معده ای حس نمیکنم

خداروشکر رفلاکس معده چ علامتی داره؟؟؟ من اصلا مشکل معده ای حس نمیکنم

هیچ علائمی نداشت

تا یه دکتر پیر و با تجربه که خدا خیرش بده گفت از معده اته

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نه اینجوری نیستیکی از خانواده ام مشکل ریفلاکس معده داشتدهنش ووووووووحشتناک بو میدادمیگفت خودم متوجه ...

نمیدونم ولی من مشکل رفلاکس داشتم و هم عفونت در هردو خودم متوجه میشدم که دهنم کی بو میده کی نه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪