2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عزیزم خدا خیرت بده پس مشکلی نیست

نه نگران نباش هیچکس مثل من خونسرد نبود من حتی گاهی تا شب هم اصلا حرکتشو نمیفهمیدم دختر خالم میگف پس این کی حرکت میکنه من ببینم میگفتم خودم ندیدم تو چطور میخوای ببینی🤣🤣

آره بخاطر جفت برا منم همین بود بخاطر همون کم حس میکنی و وقتی شکمت سفت شد یا مثل فشار بود اون نی نیه ...

ممنون عزیزم لطف کردی که جواب دادی پس دیگه نگران نباشم و صبر میکنم تا شنبه که برم سونوی انومالی

نه نگران نباش هیچکس مثل من خونسرد نبود من حتی گاهی تا شب هم اصلا حرکتشو نمیفهمیدم دختر خالم میگف پس ...

منم دخترم خیلی تنبل بود تا آخر بارداری یه ضربه محکم یا یه حرکت محکم نداشت با وجود اینکه جفتم خلفی بود ولی این یکی همون چند روزی که ضربه میزد خیلی ضرباتش قوی بود ولی دیگه نزد

من بعضی وقتها قلبمه و سفت میشه سمت راست شکممبچه هم اون چند روز که ضربه میزد چهار سانت پایین ناف سمت ...

اها

ان شاالله سالم باشه و به سلامتی نینیتو بغل بگیری

منم اتفاقا همون سمت هس

منم الان هفته هیجده هستم.از هفته سیزده حرکاتشو حس میکنم چون بچه سوممه ولی گاهی اوقات دو سه روز هیچ تکون یا حرکتی حس نمیکنم.نگران نباش من سر پسر اولین هم همینجوری بودم حتی ماههای آخر چند روز تکون نمیخورد