2777
2789
عه واقعا

بخدا یکی از اقوامون رفته بود دکتر تغذیه گفت بود برای پری صورتت فقط ورق ژلاتین بخور اینقدر صورتش گرد شده بود ک همه فک میکردند چیزی تزریق کرده ولی تا س ماه خورد هر روز خیلی هم پولش نیست♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

میسه عکسشو بفرستید ؟ تو چه زمانی نتیجه میگیریم

بخدا من عکس ندارم میگم تا س ماه خورد دکتر تغذیه رفت بود برای چاق شدند گفت فقط برای پر شدند صورتت ورق ژلاتین بخور من دیر ب دیر میددمش ولی تو س ماه مصرف کرده بود هر روز صورتش اینقدر گرد شده بود ک همه فک میکردند چیزی تغییر کرده ♥️قیمتش هم خیلی نیست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ورث ژلاتین چه شکلیه

ورق ژلاتین مستطیل دراز شکل هست بعد شبیه طرق شیشه ایی هست بری بگی خودشون بهت میدند ♥️تو جبعه هست

ورث ژلاتین چه شکلیه

عزیزم هر کاری میکنم عکسش نمیاد