2777
2789
عنوان

ما دهک ده هستیم بهمون یارانه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 30 پست
چه پیامی اومد؟

این ک سرپرست گرامی ۴۰ میلیون ریال ب شما تعلق گرفت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتون یارانه میدن ؟

نه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من که از دهک بندیا سردر نمیارم ولی فکر میکردم دهک ۱۰ثروتمند ترین قشر جامعه ان اونایی هستن که خونه های ۱۰۰ میلیارد به بالا وچندین شرکت و ویلا و چندتامغازه وپاساژ دارن😂

مگه دهک ده ثروتمندا نیستن؟اگه ی خونه و ماشین بشه دهک. ۱۰ پس اون خیلی پولدارا چندن.

اونا فکر کنم اصلا دهک بندی نمیشن از ما بهترونن😒

تا دهک نه میگیرن

اقوامون دهک نه بودن

الان کالا برگ میگیرن ولی یارانه رو بهشون نمی دادن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دقیقاهمسرمن سوال کرد گفتن به خاطر کارت خوان مغازه هستخوب آخه مگه این پول همش برای ماست؟ 🤔دیگه نمیگن ...

بله عزیزم فکر کنم اون پولدارای واقعی اصلا تو دهک بندی و اینا نیستن ...ما بد بختا رو به ده قسمت تقسیم کردن بهمون صدقه میدن

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین