2821
2789
با وجود اتفاقات اخیر؟

نمیدونم منم شنیدم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲۰۰ یا۳۰۰ تومن زیر تابلو برمیدارن

دیروزمن یه تکه طلاتعمیری داشتم گفتم قیمتم بگیرم طلافروش قیمت تابلوبرمیداشت خیلیم مایل به خریدبود یه پیرمردخانمش هم داخل طلافروشی بودن بمن اصرارمیکردن حیفه نفروشه نمیتونی بخری طلافروشه بدش اومدگفت بذاریدخودش تصمیم بگیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیروزمن یه تکه طلاتعمیری داشتم گفتم قیمتم بگیرم طلافروش قیمت تابلوبرمیداشت خیلیم مایل به خریدبود یه ...

اتفاقا برعکس

دوست ما سر یه معامله رفت بفروشه

قسم میخورد میگفت اصلا بگو گرمی ۹میلیون

هیشکی راضی نمیشددیروز طلا بخره 😁😁😁😁

دیروزمن یه تکه طلاتعمیری داشتم گفتم قیمتم بگیرم طلافروش قیمت تابلوبرمیداشت خیلیم مایل به خریدبود یه ...

اگه قیمت تابلو میگیرن خوبه فکردم یه تومن اینا کمتر از تابلو برمیدارن

اتفاقا برعکسدوست ما سر یه معامله رفت بفروشهقسم میخورد میگفت اصلا بگو گرمی ۹میلیونهیشکی راضی نمیشددیر ...

شایدشهرشمانمیخریدن اما

ازمن چندجابردم روهوامیبردن اتفاقاخریدوفروش درجریان بود امروزمیرم طلاموبگیرم کاش میشدفیلم میگرفتم میذاشتم توسایت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه قیمت تابلو میگیرن خوبه فکردم یه تومن اینا کمتر از تابلو برمیدارن

معمولا۱۰۰تا۲۰۰ارزونترمیخرن امانمیدونم ازمن چرا روتابلومیخریدن شایدبخاطرنوسلن قیمت بود

اتفاقا برعکسدوست ما سر یه معامله رفت بفروشهقسم میخورد میگفت اصلا بگو گرمی ۹میلیونهیشکی راضی نمیشددیر ...

وااای منم میترسم تو این موقعیت قراربگیرم واقعا بهش نیاز دارم نیاز نداشتم هم اصلاااا نمیفروختم مجبورم راه دیگه ای ندارم

دوستت بگوهنوزاگرقصدفروش داره۵۰۰ ۱۳بده من

وااای منم میترسم تو این موقعیت قراربگیرم واقعا بهش نیاز دارم نیاز نداشتم هم اصلاااا نمیفروختم مجبورم ...

طلاپایین نمیاد مطمین باش شاید کنترل بشه چندوقت اماصعودیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز