2777
2789
عنوان

ازدواج کرد💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 48 پست
میگذره این روزها چون خبر ازدواجش رو تازه شنیدی حالت بد شده ، دیگه چکش نکن حال خودت رو به خاطر یه نام ...

اینستا رو دی اکتیو کردم ..

حرف آخرش یادم نمیره گفت هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشی.پاک نشدم ولی رفت با یکی دیگه

انگار از من انتقام گرفته شده،اون ظلم کرده کسی که نابود شده باید شاهد خوشبختیش باشه ،فعلا من دارم تقا ...

صبر کن ، هیچ کس از آینده خبر نداره شاید خانمش قدرش ندونست و.... اون لحظه ست که یاد ظلمی که بهت کرد بیفته و اون موقع است که شما حالش نمی کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا رو دی اکتیو کردم ..حرف آخرش یادم نمیره گفت هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشی.پاک نشدم ولی رفت با یکی ...

آفرین ، اون حرف رو زده بعد متاهل شدند بازم بیاد دنبال سوء استفاده اگه یه روزی برگشت قشنگ پیام هاشو بفرست برای زنش تا بفهمه با زندگی کسی بازی کردن شوخی نیست و.تو هم می تونی راحت زندگی شو خراب کنی

صبر کن ، هیچ کس از آینده خبر نداره شاید خانمش قدرش ندونست و.... اون لحظه ست که یاد ظلمی که بهت کرد ب ...

میدونی از یاداوری اینکه یکبار به خاطرش به خودم آسیب زدم که نزدیک بود جونمو از دست بدم میسوزم

آفرین ، اون حرف رو زده بعد متاهل شدند بازم بیاد دنبال سوء استفاده اگه یه روزی برگشت قشنگ پیام هاشو ب ...

کاش منم بلد بودم زندگی کسی و خراب کنم

همه پیاماشو پاک کردم ..هیچی ازش ندارم

فقط چند تا هدیه ست که نمیدونم چیکارشون کنم !

میدونی از یاداوری اینکه یکبار به خاطرش به خودم آسیب زدم که نزدیک بود جونمو از دست بدم میسوزم

نزار خاطرات تلخت هی مرور بشه بیشتر آسیب میبینی ، بزار یه چیزی بگم ازدواج تا چند ماه اول گل و بلبل میدونی چرا چون تا دو نفر برند زیر یه سقف خود واقعی شون رو نشون بدند زمان میبره تو الان ناراحتی چون فکر میکنی اون زندگی رو برده و به عشقش رسیده در صورتی که همون عشق تو زندگی از خیلی چیزها گذشت نمی کنه راحت از هر حرف طرف عبور نمی کنه تازه اون اختلافات شروع میشه اون موقع ست که بگه چه غلطی بود که کردم صبر کن زمان حالت رو بهتر می کنه

اینستای لعنتی ،دیشب ساعت ۱ دیدم تا الان نتونستم بخوابم آرام بخش هم خوردم فایده ای نداره گلاب به روت ...

برا چی چکش میکنی

اشتباه از خودت بوده

ب خودت ی قول بده دبگ چک نکنی

و ب زندگیت برس

کاش منم بلد بودم زندگی کسی و خراب کنم همه پیاماشو پاک کردم ..هیچی ازش ندارم فقط چند تا هدیه ست که نم ...

حرف هام و بد متوجه شدی قرار نیست زندگی کسی رو خراب کنی ، گفتم اگه یه روزی برگشت و بهت پیام داد بگو راحت می تونم پیام هارو به زنت نشون بدم و زندگی تون رو خراب کنم همون جور که زندگی منو خراب کردی .

کادوهاشو ببر یه جا بسوزن یا بنداز سطل آشغال و.کلا از زندگیت محوش کن این آدم نامرد تر از این بود که ازش چیزی نگه داری

نزار خاطرات تلخت هی مرور بشه بیشتر آسیب میبینی ، بزار یه چیزی بگم ازدواج تا چند ماه اول گل و بلبل می ...

از سال ۹۹ تا خرداد امسال در حال نقش بازی کردن بود

خودم نمیخوام بهم یاداور بشه ولی ذهنم کوچک ترین جزییاتم بیادم میاره

2790
2778
2791
2779
2792