2777
2789
عنوان

نامزدم با دندون صورتمک گاز گرفته شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 54 پست
آقا چه میلی دارن اینا به گاز گرفتن و کبودی اینا خدا شفا بده جدی میگم واقعا خدا شفا بده

خیلی کیف میدهههههههه خیلی زیادددددددد ،،،به شخصه عاشق اینم لپای شوهرمو انقد گاز بگیرم کنده بشن حیف که بیشتر وقتا مقاومت میکنه 😂

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونش بری آنقدر براش خوشمزه بودی نتونسته تحمل کنه خوردتت::) پیچاره زده بالا🤣🤣🤣🧸

🤣😂مرض نگیری

پوستمو داغون کرده جای دندوناش شکل سر یه امبردسته

یک عدد دختر زبروزرنگم

ببخشید چرا گاز گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از عشق زیاد عزیز دلم بعضی پسرا گاز میگیرن بدن دخترو

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

خب نزار

صورتت جاش میمونه زشته خب

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چقدر شما خوش به حالتونه نمیدونین این چیزارو

چی رو نمیدونم؟؟؟؟

آخه اگه برای اون قضیه هم باشه فوقش هفته ای 3 بار میاد گاز میگیره استار تز میگه دائم داره گاز میگیره

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
🤣😂مرض نگیریپوستمو داغون کرده جای دندوناش شکل سر یه امبردسته

🤣🤣🤣🤣🤣🤣توهم گازش بگیر اینجوری بشه ک بفهمه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

چی رو نمیدونم؟؟؟؟آخه اگه برای اون قضیه هم باشه فوقش هفته ای 3 بار میاد گاز میگیره استار تز میگه دائم ...

دائم الگاز🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مثلا میبینمش با دندون صورتمو سوراخ میکنه

خدایا این چی بود امشب من شنیدم......

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
نمیدونم بخدا اونم صورت تا حالام چنبار دعوا کردیم فایده نداره

حالا واسه من صورت نیست خدایی ولی بنده خدا مامانم یه بار دیده بود میگفت شیرین راستشو بهم بگو محسن کتکت میزنه؟😂😂😂

نه بخدا 🤣یه چوب کبریم شاید باور نکنی

چند کیلویی؟