2777
2789
عنوان

همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 24 پست
اگر بچه بود حتما حتما وظیفه انسانیت بود دخالت کنی ولی زن گنده. چه معنی میده لینقدر ترسو و وانهاده با ...

فکر کنم بیچاره جدا شه کسی رو نداره بره پیشش.یا شاید داره بخاطر بچه ها تحمل میکنه

برای حل شدن دو مشکلم صلوات میفرستی 🙏
فکر کنم بیچاره جدا شه کسی رو نداره بره پیشش.یا شاید داره بخاطر بچه ها تحمل میکنه

اینا عذر بدتر گناهه 

بچه هاش پدرشون درمیاد با این صحنه ها بزرگ بشن پدرهیولا مادر کتک خور دیگه چه ارامشی میمونه؟

حال متکلم از کلامش پیداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی شب ک دعوا میکردن ی اره برقی بخر صاف برو تو درشون همینجوری ک اون بیلبیلکش (اه چیه اون طناب درازه که میکشنش اره صدا می ده اسمشو یادم رفته) رو میکشی داد میزنی نفسس کش اکه ی بار دیگه صداتونو بشنوم روده هاتونو میبافم به هم 😠😠😠

انشالله ک هدایت میشن 😊😊😚

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله
ی شب ک دعوا میکردن ی اره برقی بخر صاف برو تو درشون همینجوری ک اون بیلبیلکش (اه چیه اون طناب درازه که ...

😂😂

بعد زنگ میزنن تیمارستان منو ببرن😂😂

😂😂 بعد زنگ میزنن تیمارستان منو ببرن😂😂

شگفتااا 🤔🤔

به اینش فک نکرده بودم ،دیگه خودت میدونی ی جوری اتمام حجت کن ک کار ب اونجاها نکشه 😁

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله

به مرده تذکرم بدی دفعه ی بعد هم زن رو میزنه هم میگه جیغ نزن جیغ بزنه یکیم روش میزنه متاسفانه مردا یه همچین موجودات وقیحین که زدن وحق خودشون میدونن فقط ازاین به بعد بابت جیغای زنه هم متاسف میشه وسعی میکنه موقع کتک خوردن نبایدجیغ بزنه

به مرده تذکرم بدی دفعه ی بعد هم زن رو میزنه هم میگه جیغ نزن جیغ بزنه یکیم روش میزنه متاسفانه مردا یه ...

خدا ذلیلش کنه.مرده رو میبینم دلم میخواد خفش کنم

اگر ناراحت خودشی ک براش دعا کن تو به میدر ساختمونم بگی دهنشو میگیره کتکش میزنه 

اگرم آسایشت بهم ریخته واقعا به اقای مدیر بگو 😂😁 آقای مدیر شوخی بود ولی جدی گفتم

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
اگر ناراحت خودشی ک براش دعا کن تو به میدر ساختمونم بگی دهنشو میگیره کتکش میزنه  اگرم آسایشت به ...

بیشتر ناراحت خودشم.اصلا مرد حق نداره رو زنش دست بلند کنه