2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایین دارم سکته میکنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست

فردا صبح یک babycheckاز داروخانه تهیه بفرمایید.اگر منفی بود که نگران نباشید. معمولی غذا بخورید و خودتان را به سردیجات و گرمیجات نبندید.

اگر مثبت هم بود نگران نباشید،مبارکتون باشه.یک ویزیت پزشک زنان انجام بدهید که سونوگرافی یا آزمایش درخواست می کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ تا دارم خوااهرشوهرم امشب زده به مسخره بازی میگه اگه دوقلو بشه چی🫤اخه دخترام دوقلو هستن سابقه داری ...

خدا حفظشون کنه🥹🥹🥹

ای وای شوهر منم همینه تو موقعیتای حساس فقط مسخره بازی درمیاره😢😂

با کاندوم اصلا امکان نداره خیالت راحت😁

☔️⛈️🌈
خدا حفظشون کنه🥹🥹🥹ای وای شوهر منم همینه تو موقعیتای حساس فقط مسخره بازی درمیاره😢😂با کاندوم اصلا ...

ممنون عزیزم

باهاش دعوام شد میگم عوض اینکه ارومم کنی چرا حالمو بدتر میکنی الانم خوابیده خر وپفش هواست منه بیچاره درگیر استرس😭

ممنون عزیزمباهاش دعوام شد میگم عوض اینکه ارومم کنی چرا حالمو بدتر میکنی الانم خوابیده خر وپفش هواست ...

نه بابا شوخی میکنه دیگه مردا همینن هیچیو جدی نمیگیرن😑الکی استرس داری بخدا😐😐

☔️⛈️🌈
دقیقا منم یا بار بود قرمز روشنحالتهای پریودی رو هم دارم خدا کنه زودتر بشم دارم دبوونه میشم

ببخشید توی اون تاپیکی که گفتید احتمالا دختر تون توی نی نی سایت عضوه میشه بگی اسم کاربریه دختره چی بود؟

ببخشید توی اون تاپیکی که گفتید احتمالا دختر تون توی نی نی سایت عضوه میشه بگی اسم کاربریه دختره چی ...

عزیزم صفحه ۱۸ همون تاپیک پربازدید کامنت گذاشته که فکر کنم مامانم تاپبک زده اسمشو یادم نیست