2777
2789
عنوان

دکتر بیشرف

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج داشتبیو زدهاسمش سام مهاجر

من حس میکنم فیکه چون پیج ی دکتر ی کا فالور نداره باید خیلی بیشتر باشه و خود دکتره معمولا ادمین میگیره

با اسم دکتر ممکنه داره لاس میزنه

چی بهت گفت؟

..🌴❤️

چون با همکار های پرستار ش خیلی راحته فکر کرده تو هم از اون هایی

نه این خیلی عوضی بود

خدا لعنتش کنه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

زدم دیدمش

میگما بهش میاد انقدر عوضی بودن؟

من خیلی شوک شدم

فک میکردم پزشکا خیلی محترم باید باشن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

میگما بهش میاد انقدر عوضی بودن؟من خیلی شوک شدمفک میکردم پزشکا خیلی محترم باید باشن

ماسک زده وای خب معمولا دکترا بخاطر پرستیژ و تحصیلات بالاشون مردم تصور خوبی ازشون دارن ولی اوناهم ادمن!

ی دکتری رو میشناسم متأهل هم بود،طرف ی زنی اورذه بود ک کارای خونشونو انجام بده بعد شایعه شد ک باش رابطه برقرار کرده و... البته ب میل طرفین

زنشم دکتر و خوشگل...!

..🌴❤️

ماسک زده وای خب معمولا دکترا بخاطر پرستیژ و تحصیلات بالاشون مردم تصور خوبی ازشون دارن ولی اوناهم ادم ...

بنده خدا زنش چیکار کرد؟

اینم بگم،احتمال ۷۰ درصد دکتر نی

منم همین حس رو دارم

ممکنه اشنا هم باشه

بخواد منو مسخره کنه

منم همین حس رو دارمممکنه اشنا هم باشهبخواد منو مسخره کنه

ن ی هول اوسکوله چ ترکیه ای بابا

دکتر ک بره ترکیه اونهمه ادم جورواجور و پرستیژ بالا نمیاد تو پیوی لاس بزنه ک

پروفت خودتی؟

..🌴❤️

نمیدونم ولی زنش ک آهی نداره خودش دکتره نیازی بش نداره/:

بله قطعا نیازی بهش نداره

چون انسانیتم نداره

زنش طلاق نگرف؟

ن ی هول اوسکوله چ ترکیه ای بابادکتر ک بره ترکیه اونهمه ادم جورواجور و پرستیژ بالا نمیاد تو پیوی لاس ...

پروف اینستام؟

بله خودمم

استوری هم ک ریپلای کرد عکس خودم رو استوری کرده بودم