سردارمن مدیر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 2392 عنوان مذهبیا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 16 پست من یه جزوه میخواستم پرینت بگیرم فرستادم برا خواهرم پرینت بگیره بیاد بعد خانم از دستگاه سر کارش استفاده کرد بهش گفتم چرا نرفته کافینت میگه دولت حقوق درست بهم نمیده تو الکی حساسی گناهش گردن من الان از این جزوه استفاده کنم یا نه برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️ 1404/10/15 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سردارمن مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 2392 اون مال بیت الماله هزینه شو برو از کافی نت بپرس پرداخت کن به کجا بدم هزینه رو خواهرم کلی سرزننشم کرد حساس نباش مطمینم همکاری نمیکنه برا پرداخت هزینه تو اداره کار میکنه برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 16444 به کجا بدم هزینه رو خواهرم کلی سرزننشم کرد حساس نباش مطمینم همکاری نمیکنه برا پرداخت هزینه تو اداره ... نمیدونم خواهر زنگ بزنی بپرسی بهتره اگه کاری نمیکنه ، خودت پاشو برو سر کارش کارت بکش یا به قول دوست مون برگه آچار بخر (چند تا هم اضافه بگیر که هزینه ی چاپش هم حساب شده باشه ) ببر بزار اونجا