2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا دعا کن انشالله همین هفته ای که میاد حتما من و مادرم و خواهرم و داداشام دندونامون اونایی که نیاز به کشیدن و روکش و پر کردن و عصب کشی داره بی غر و منت و دعوا و اعصاب خوردی بریم انجام بده دندون پزشکی که کارش عالیه و تو رو خدا دعا کن انشالله حتما تو همین هفته برم جرم گیری لثه کنم و دندونامو هم دکتر سفید کنه انشالله دیگه لثه هام ملتهب نباشن😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله همسر سابقم و خانوادش و پسر دایی مادرم که عقدمون بهم خورد و خانوادش همین روز ...

عزیزم معذرت میخوام ولی بنظرم وسواس و نشخوار ذهنی داری

تو دعاهات هم مشخصه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و برنگردوند انشالله پدرم هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش طلا بگیره و انشالله حقوق پدرم و سهام عدالت و یارانه ها مادرم بگیره و مادرم دیگه زن ساده و مظلوم و توسری خور و بساز نباشه 😭 تو رو خدا دعا کن پدرم مهریه و حلقه ی طلام که با حیله ازم برد پدرم حداقل ۴ میلیارد بهم پول بده برم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و حتما کلی طلا برا خودم بخرم 🥹🙏ما اصلا راضی نیستیم پدرم پولمون و حقمون خورد دو قورت و نیمش هم باقیه😭

دعاکن مشکلات مالیم حل بشه درآمدمون خیلی بیشتر بشه..دوتاعزیزم همیشه سلامت وموفق ودرسخون باشن..یاسمن چشماش خوب بشه وحرف گوش کن ودرسخون.وبااعتماد بنفس باشه تو کلاس هاش خیلی موفق باشه...مسافرم همیشه به سلامت بره وبیاد و موفق باشه