تو رو خدا دعا کن انشالله همسر سابقم و خانوادش و پسر دایی مادرم که عقدمون بهم خورد و خانوادش همین روزا بهم برگردن و مدام ازم خواستگاری کنن و عاشق و دیوونم شن و خیلی خواهانم شن😭..
تو رو خدا دعا کن انشالله همین هفته ای که میاد حتما من و مادرم و خواهرم و داداشام دندونامون اونایی که نیاز به کشیدن و روکش و پر کردن و عصب کشی داره بی غر و منت و دعوا و اعصاب خوردی بریم انجام بده دندون پزشکی که کارش عالیه و تو رو خدا دعا کن انشالله حتما تو همین هفته برم جرم گیری لثه کنم و دندونامو هم دکتر سفید کنه انشالله دیگه لثه هام ملتهب نباشن😭.
تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و برنگردوند انشالله پدرم هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش طلا بگیره و انشالله حقوق پدرم و سهام عدالت و یارانه ها مادرم بگیره و مادرم دیگه زن ساده و مظلوم و توسری خور و بساز نباشه 😭 تو رو خدا دعا کن پدرم مهریه و حلقه ی طلام که با حیله ازم برد پدرم حداقل ۴ میلیارد بهم پول بده برم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و حتما کلی طلا برا خودم بخرم 🥹🙏ما اصلا راضی نیستیم پدرم پولمون و حقمون خورد دو قورت و نیمش هم باقیه😭