2777
2789
عنوان

لطفا دبیرستانیا بیاین به این تاپیک😁

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 51 پست
مثل احمقا دارم فکر میکنم که وقتم تموم شدهدر حالی مطمئنم عید به خودم قراره بگم اگه از همون دی میخوندم ...

اتفاقا آذرماه این جملرو تو دفترم نوشتم

هعی....

منم همش فکر میکنم عقبم ناامیدم

خیلی بده ادم اینجوری فکر کنه و تلاش خودشو نکنه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش اینطوریم که از فردا.. از فرداهنوز اون فردا نیومده

روزانه چند ساعت میخونی؟

کم میخونی با نمیخونی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

صادقانه بخوام بگم نمیخونممگر اینکه امتحان داشته باشمتو چطور؟

من سیونسی ام

میبینی یه هفته ۸ ۹ ساعت میخونم

یه هفته دو ساعت چند روز هیچی

از دست خودم خستم دیگه

نمرات یازدهمت چطور شده شما ترمیم میزنی؟

من سیونسی ام میبینی یه هفته ۸ ۹ ساعت میخونمیه هفته دو ساعت چند روز هیچیاز دست خودم خستم دیگهنمرات یا ...

نه ترمیم نمیزنم

عمومی هام خوب بود، همشون بالای ۱۹

زیستم ۱۸ بود، میخواستم اینارو ترمیم بزنم ولی میگن ترمیم تک درس نیست برای همین بنظرم ارزش نداره ترمیم بزنم همه رو

نه ترمیم نمیزنمعمومی هام خوب بود، همشون بالای ۱۹زیستم ۱۸ بود، میخواستم اینارو ترمیم بزنم ولی میگن تر ...

خداروشکر پس خوبه نمره هات

من زیستم خوب شد شیمیم کم شد

شیمیت چند شد

خداروشکر پس خوبه نمره هاتمن زیستم خوب شد شیمیم کم شدشیمیت چند شد

زیستت چند شد؟

شیمیم خیلی کم شد، خیلی کم

۱۶.۷۵ بود اعتراض زدم شد ۱۶.۲۵

خیلی از سوالارو درست نخوندم، مثلا اون سوال بازده بود ها، اصلا جدولش رو نخوندم و متوجه نشدم بازده رو میخواد 😂

یا مثلا یه سوال بادام بود، یادته؟ اونو دقیقا روز قبلش معلم حل کرد

اشتباه حل کرد و منم مثل معلم نوشته بودم😂

زیستت چند شد؟شیمیم خیلی کم شد، خیلی کم۱۶.۷۵ بود اعتراض زدم شد ۱۶.۲۵خیلی از سوالارو درست نخوندم، مثلا ...

من نمراتم

دینی ۲۰ عربی ۱۹.۷۵ زیست ۱۹.۵ فارسی ۱۸.۵ زبان ۱۸ شیمی ۱۶.۷۵

شیمی یکم امتحانش گنگ بود

منم شیمی افتضاح یه سوال بود از سینتیک گفته بود از ۰ تا ۴۰ حساب کنید و به بقیه سوالا جواب بدید حواشم نبود از ۲۰ تا ۴۰ حساب کردم و دو نمره ازونجا پرید

خیلی بد بود😑

من نمراتم دینی ۲۰ عربی ۱۹.۷۵ زیست ۱۹.۵ فارسی ۱۸.۵ زبان ۱۸ شیمی ۱۶.۷۵شیمی یکم امتحانش گنگ بودمنم شیمی ...

منم دینی و عربی ۱۹.۷۵

فارسی و زبان ۱۹

بعد خواهرم

دینی۲۰ عربی ۱۹.۷۵ فارسی ۱۹ زبان ۱۹.۵ زیست ۱۹.۵ شیمی ۱۹.۷۵ 😂

اون انصافا میخونه

منم دینی و عربی ۱۹.۷۵فارسی و زبان ۱۹بعد خواهرمدینی۲۰ عربی ۱۹.۷۵ فارسی ۱۹ زبان ۱۹.۵ زیست ۱۹.۵ شیمی ۱۹ ...

نمراتتم خیلی خوب شده

وای خواهر دو قلو داری😍

چجوری با اینکه اون تو خونه درس میخونه به درس خوندن تشویق نمیشی😂

نمراتتم خیلی خوب شدهوای خواهر دو قلو داری😍چجوری با اینکه اون تو خونه درس میخونه به درس خوندن تشویق ...

اره دوقلوییم

نمیدونم..اون وقتی درس میخونه من بیشتر لجم میگیره که نخونم 😂

ولی خب میدونی.. خیلی مقایسه میشم

کاش آدم بشم بخونم، که انقدر دیگه مقایسه نشم

اره دوقلوییمنمیدونم..اون وقتی درس میخونه من بیشتر لجم میگیره که نخونم 😂ولی خب میدونی.. خیلی مقایسه ...

اتفاقا من بودم حسودیم میشد میرفتم میخوندم😂

از بدیای دو قلو بودم مقایسه شدنه😁

همسانید؟