2777
2789
عنوان

چ مقدار کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست
از کجا میخرین شما؟؟ من پیدا نمیکنم خامه قنادی    

جاهایی ک وسایل قنادی میفروشن دارن اتفاقا خیلی هم ب صرفه اس قیمتش حدودا ۸ تومنه و بعد همزدن کلی حجیم میشه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
از کجا میخرین شما؟؟ من پیدا نمیکنم خامه قنادی    

مغازه هایی ک لوازم کیک پزی و قنادی دارن.بعضی از فروشگاه ها هم دارن.اگرم گیرتون نیومد از قنادی میتونید خامه فرم گرفته بخرید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه با خامه صبحانه زیاد جالب نمیشه هنوز شکلات صبحانه یا نوتلا استفاده کنید بهتر هس

اره خامه تنها جالب نمیشه

خامه رو با نوتلا مخلوط میکنم ی چیزی شبیه خامه شکلاتی

پودر کیک نیم کیلو هس ب نظرم پودر کیک وافل بگیرید خیلی خوشمزه تر میشه بین کیک گردو و موز یا توت فرنگی ...

نیم کیلو برای چند نفر خوبه؟

چون با خامه هس واسه ۱۰نفرم میشه ولی اونجوری واسه ۶نفر بازم بستگی ب قالب داره.ممکنه قالبتون پهن باشه ...

ممنون شما خیلی خوب راهنمایی کردید

ب نظرتون ظرفم پهن باشه یا لبه های بلندی داشته باشه ؟ کدومش برای کیک پختن و پفش بهتره؟

ظرفی ک لبه هاش بلند هس کیک بیشتر پف میکنه و‌اینکه قبل از پخت کیک قالبتون تو فر بذارید تا گرم‌ بشه زیادم زوغن نریزید داخل کیک چون مانع از پف کیک میشه بعد از ریختن مواد قالب رو‌چند بار بزن زمین هوا خارج بشه ک روی کیک ترک نخوره

ظرفی ک لبه هاش بلند هس کیک بیشتر پف میکنه و‌اینکه قبل از پخت کیک قالبتون تو فر بذارید تا گرم‌ بشه زی ...

ممنون از راهنمایی های خوبتون