2777
2789
عنوان

خانوما بیاین معلمم خیلی حالم بده😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشکن ولشکن حرفا منو هر کار میخای بکن 🙄

😂😂😂😂

من علاقه دارم ب معلمی شرایطم سخته خانوادم اذیت میکنن خرجی نمیدن پول نمیدن برای درس خوندنم فرهنگیان بهترین انتخابه

فقط اینو بهم بگو وقتی قبول میشیم از همون اول محل خدمتمونو مشخص میکنن؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

همش رففففف هی بابام میگه صد بزن دویس بزن خودش ماهی پنجاه شصت ملیون درآمدشه ماشالله منو درک نمیکنه خو ...

چه خبره من بابام درآمدش ۲۰ تومنه هیچی ازم نمیگیرن تازه بخوام کمک کنمم راضی نمیشن میگن پس انداز کن

با این میلیگلد و اینا ماهی ۵ تومن طلا بخر

۵ سرویس

۳ تومن بزار خرج ی

گفتن پول بده

بگو ندارم

کارت یواشکی هم داشته باش گفتن کارت بده کارت خالی ۵۰۰ توشه بده دستشون بگو این مال تا اخر ماه هم هست حالا میخواین خرج ش کنین

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

حقوق که سیزده نیست دیگه نزدیک ۱۵،این ماهم یلدایی دادن ماه بعدم برای روز پدر میدن بازم،من که حقوقمو هرماه میرم طلا میگیرم دیگه ته کارتم دو تومن میذارم بمونه،منم راهم دوره ولی ماشین خریدم خودم میرم میام،۵تومن واقعا زیاده ها

...

آره

بعد خب محل خدمت شانسیه یا انتخاب میکنیم؟

همشون باید برن روستا یا بعضیاشون؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

پس ۵۰،۶۰تومنو همشو میخورین؟

این چه طرز حرف زدنه اولا دوما یه خونواده هفت نفره ایم بعد الان یه مرغ بخری پونصده هرجای ماشین آب و برق و گاز و اینترنت و...بعدم بابا اصلاااا مدیریت مالی ندارن همه رو خرج میکنه بعدم درآمدش همیشه آنقدر نیس گاهی هم سی ولی همونقد که بمونه مامانم خرجش میکنه ولش کن حالم بدتر میشه اصن تاپیک میزنم😭😭😭

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

اسی اگر میشه شنبه تا چهارشنبه برو روستا

پنجشنبه جمعه بیا خونه چاره ایی نیس🥲💔

بعد خب محل خدمت شانسیه یا انتخاب میکنیم؟همشون باید برن روستا یا بعضیاشون؟

خودت انتخاب میکنی

بستگی داره اگه محل خدمتت روستا داره میری نداره هم به صورت غیر قانونی شااااید و در صورت نیاز بفرستنت