2777
2789
پنجشنبه که ن رو دیدم ازم خوشش اومد؟ بهم فکر میکنه؟ با ن ازدواج میکنم؟ رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل ...

ببین من نمیدونم حس ششمم یا نه ولی به دلم افتاد بهمن و اینا باشی ولی من فکرمیکنم بهت فکرمیکنه ذهنش رو درگیر کردی یکم خوشش اومده میخواد ادامه بده ازدواج رو نمیدونم ولی حسم اینجوریه که بدش نمیاد فکر هم بهت میکنه انگار خوشش اومده

ببین من نمیدونم حس ششمم یا نه ولی به دلم افتاد بهمن و اینا باشی ولی من فکرمیکنم بهت فکرمیکنه ذهنش رو ...

مرسی که وقت گذاشتید 🌹✨🌿

احتمال ازدواج هست بینمون؟

اگه اره حدودا کی؟

کنکور دانشگاه پزشکی دندون یا دارو قبول میشم سال ۴۰۶؟

برای اینکه حستون و امتحان کنید بگید که شغل ن چیه یا با چه چیزی ارتباط داره

هرچی به ذهنتون اومد و بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی که وقت گذاشتید 🌹✨🌿احتمال ازدواج هست بینمون؟اگه اره حدودا کی؟ کنکور دانشگاه پزشکی دندون یا دار ...

اره احتمال ازدواج هست بدش نیومده اون اقای ن کنکور روی دارو بیشتر احساس میکنم بازم میگم من حس ششمی نیستم به دلم افتاد فقط
شغل ن رو دقیق نمیدونم ولی یا ازاده یا کارمند ساده است

اره احتمال ازدواج هست بدش نیومده اون اقای ن کنکور روی دارو بیشتر احساس میکنم بازم میگم من حس ششمی نی ...

دخترررم میشه منم بگی

به نظرت همونطور که من دلم تنگ شده بابک هم دلش تنگ شده و اینکه به نظرت قبل یکشنبه دعوتمون میکنن خونشون ؟

اره احتمال ازدواج هست بدش نیومده اون اقای ن کنکور روی دارو بیشتر احساس میکنم بازم میگم من حس ششمی نی ...

🌹✨

حدودت کی اتفاق میفته ازدواجمون؟

خانوادم راضی میشن که باهاش ازدواج کنم؟

هرچی به ذهنتون اومد و بگید

اگه اطلاعاتی که دادم درسته حسم برات خوبه☺️

شما حس ششم هستید؟

میشه منم بگید لطفا

پنجشنبه که ن رو دیدم ازم خوشش اومد؟

بهم فکر میکنه؟

باهم ازدواج میکنیم؟ با ن؟

رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل هرچی به ذهنتون اومد و بگید ممنونم

دخترررم میشه منم بگی به نظرت همونطور که من دلم تنگ شده بابک هم دلش تنگ شده و اینکه به نظرت قبل یکشنب ...

وااانیلوپه جون من حس ششم نیستم فقط هرچی به دلم افتاد رو میگم بازم ببخشید اگر اشتباه بشه
دلش اونقدرها که تو براش تنگ شده تنگ نشده ولی احساس میکنم زنگ میزنه دعوت میکنه

🌹✨حدودت کی اتفاق میفته ازدواجمون؟ خانوادم راضی میشن که باهاش ازدواج کنم؟ هرچی به ذهنتون اومد و بگید

اول بگو اونهایی که گفتم چقدرش درسته تا بدونم جواب بدم یا نه یه وقت خدایی نکرده اشتباه نباشه حسم

وااانیلوپه جون من حس ششم نیستم فقط هرچی به دلم افتاد رو میگم بازم ببخشید اگر اشتباه بشهدلش اونقدرها ...

مرسی عزیزم خب مسلما دخترا بیشتر دلشون تنگ میشه

یه چیزو دلی حس میکنی،به نظرت اصن بابک آدم من هست؟

🌹✨حدودت کی اتفاق میفته ازدواجمون؟ خانوادم راضی میشن که باهاش ازدواج کنم؟ هرچی به ذهنتون اومد و بگید

خانواده هم راضی میشن به ازدواج ولی فکرمیکنم اگر ازدواج باشه حدودا بشه سال دیگه امسال و اینا بهش نمیاد باشه

مرسی عزیزم خب مسلما دخترا بیشتر دلشون تنگ میشه یه چیزو دلی حس میکنی،به نظرت اصن بابک آدم من هست؟

بهش میاد که تو بیشتر از بابک بخواهیش یکم شاید اذیت بشی ها توی این دل تنگی ها ولی شما دوتا بهم میاید به نظرم

علی چه حسی بهم داره؟جلو میاد؟مشکلات کاریم حل میشه؟ موفقیت و پیشرفت دارم؟

من بازم تاکید میکنم من حس ششم نیست چیزی که به دلم افتاده رو میگم یه وقت خدایی نکرده ناراحت نشید از دست من
بهش میاد که حسش مثبت باشه جلو هم میاد مشکلاتت یکم طول میکشه گره زیاد توش افتاده ولی انشالله بالاخره حل میشه پیشرفت هم داری