من جای تو باشم اصلا جلو اونا نمیندازم نذار بفهمن چی داری و چقدر دارین
انگشتر قبلیم بزرگ بود موقع لباس عوض کردن برا بچم گیر میکرد لباسش شوهرم اینو خرید گفت اینو بنداز دستت که هی در نیاری قبل اینکه بریم اونجا هم به مامانش گفته بود که خریده من اصلا این چیزا برام مهم نیس ولی واقعا تعجب کردم شایدم فک کردم همه مثل خودمن که از خوشحالی بقیه خوشحال بشن
گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی
حتی مثلا میگفتم مادرم یا پدرم فلان کارو کرده...مثلا مادرم هر ماه هرچی مرغ بخره سهم منو میده ازش بعد یه روز خونه شون بحث مرغ و اینا بود بحث پیش اومد ازم سوال پرسیدن منم گفتم نمیدونم از قیمت مرغ چون مادرم بهمون مرغو میده یه کلمه نگفت دستش درد نکنه انگار وظیفه ش باشه.مورد اینطوری زیاده...حالا مثلا خواهرشوهرم چند تا برگه برای شوهرم کپی کرده بود مادرشوهرم هی میگفتش انتظار داشت من بگم دستش درد نکنه اما منم فقط نگاش کردم و سر تکون دادم دقیقا مثل خودش
انتظار ندارم خوبه همون اول گفتم توقعی ندارم بعدم اون هر چی میخره من میگم مبارکت باشه و به خوشی و این ...
باید میگفت اگه نگفته شعور نداره خواهر منم اینجوره تولد پسرم بود تلفنی حرف زدیم نگفت مبارکه استوری کرده بودم تولد نوم رو نگفت مبارکه اینا قلبشون سیاه هستش به درک به قول مهران مدیری حالا من به جاش میگم مبارکه مبارکه مبارکه بادل خوش استفاده کنی انشالله 🌹👌🏻🎊🎉