2777
2789
عنوان

خدایی چرا رو شوهر ادم‌کراش میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 97 پست
آره واقعا حس بدی میگیری

کلافه میشم واقعا

چندروزه حالم ریخته بهم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بقیه نمیشه کاری کرد ولی مهم جنبه و واکنش شوهر خودته

هرچی باشه ادم خواه ناخواه حالش بد میشه

یهو ی دختر میبینی عملی خوشگل ب شوهرت پیام داده حس بدیه بخدا

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برای بقیه نمیشه کاری کرد ولی مهم جنبه و واکنش شوهر خودته

شوهر من مردیه ک هر کی میبینتش میگه چجوری باهاش زندگی میکنی برا دخترا و زنهای نامحرم خیلی تلخ و بداخلاقه

ی زن متاهلی بهش چسبید ولش نمیکرد از هر دری مزاحم میشد هر بار با ی خط و اکانت تا چندبار تهدیدش کردیم دست ورداشت

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

شوهر من مردیه ک هر کی میبینتش میگه چجوری باهاش زندگی میکنی برا دخترا و زنهای نامحرم خیلی تلخ و بداخل ...

نمیشه چوب دست بگیریم ادم های تو خیابون تربیت کنیم ولی میتونیم از همسر خودمون توقع داشته باشیم،طرف هربار پیام و مزاحمت با هزارتا سیم کارت هر هزارتا بلاک کنه مثل عکس العمل همسر شما

لاشی تر و عن تر اون مرد متاهلی که که نمیگه متاهلم و مجرد جا میزنه

بابا استاد ما متاهل بود حلقه داد دخترا براش یه مدل کرم هایی میریختن که حالم ازشون بهم میخورد

بمیری به نام و نمانی به ننگ❤️

نمیشه چوب دست بگیریم ادم های تو خیابون تربیت کنیم ولی میتونیم از همسر خودمون توقع داشته باشیم،طرف هر ...

باورت میشه با بلاک فایده ای نداشت

برگشت ب من گفت عشقم نوش جونت

انگار شوهر اون بود من دزدیدمش🤣

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

هرچی باشه ادم خواه ناخواه حالش بد میشهیهو ی دختر میبینی عملی خوشگل ب شوهرت پیام داده حس بدیه بخدا

من عملی خوشگل ندیدم🤣

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بابا استاد ما متاهل بود حلقه داد دخترا براش یه مدل کرم هایی میریختن که حالم ازشون بهم میخورد

اره اینی که شما میگی مشکل از دختراس و البته تهش ریکت استادتون هم مهمه ولی مرد اشغال متاهل هم کم نداریم مجرد جا میزنن خودشون رو...

مگه حلقه نمی اندازه؟

نه