2777
2789
موقع تماس و تصویر و فیلم گرفتن نقطه سبز بیفته اون میگن ش ن و د میشه

من گوشیم شیائومی هست در همین موارد همون موقع یه نقطه سبز و میکروفون میاره بالای صفحه موقع تماس عکس و فیلم گرفتن ولی امتحان کردم شنودی چیزی در کار نبود برای گوشی من و مادرم اینطور بود گوشیش مدل گوشی خودم هست

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره یک شماره آورد که وسطش سه تا صفر بودبرای مامانم هم همین شماره بود

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

منم الان امتحان کردم .یک شماره آورد ..عکسش فرستادم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیدونم واقعا به معنای شنود شدن هست اصلا یا نه

کد لغو شنود گوشی ایرانسل و همراه اولیکی از این کدها، کد #62#* است. با شماره گیری این کد، صفحه ای برای شما نمایش داده می شود که نشان می دهد آیا شماره ای در پس زمینه برای شنود تنظیم شده است یا خیر. اگر با مشاهده یک شماره مواجه شدید، این به معنای آن است که گوشی شما تحت شنود قرار دارد.

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

کدهای زیر تمامی تماسها و تنظیمات دایورت کردن آنها لغو میشود:

در اپراتور همراه اول با شمارهگیری کد #۰۰۴## و #۶۷## و #۶۱##

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ماله منم بود شماره ای که وسطش 000 بود!!

شمارش کامل نیست.از کجا بفهمیم شماره مال کی هست؟

کدهای زیر تمامی تماسها و تنظیمات دایورت کردن آنها لغو میشود:در اپراتور همراه اول با شمارهگیری کد #۰۰ ...

خیلی ممنونم

ماله منم بود شماره ای که وسطش 000 بود!!

زدم چت جی پی تی گفت که به معنای شنود شدن نیست اصلا یعنی اینکه هدایت صوتی هست اگر گوشیتون در دسترس نباشه تماس هدایت میشه برای اون یک شماره ملی هست برای کشور

زدم چت جی پی تی گفت که به معنای شنود شدن نیست اصلا یعنی اینکه هدایت صوتی هست اگر گوشیتون در دسترس نب ...

آهان

خیلی ممنونم

خواهش میکنم ، ولی من زدم ، اما بازم اون شماره هست

آهان اسی ببین من درخواست پیام تماس های از دست رفته داده بودم ، وقتی کسی پشت خط هست و اینکه گوشی من خاموش بود یا آنتن نداشت برام پیام بیاد بفهمم کی بهم زنگ زده ، این شماره ایی که گفتی وسطش ۰۰۰ هست شماره اون مرکز از اپراتور من هست درواقع هیچ شنودی در کار نیست 😁