2777
2789
عنوان

چشمام سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 36 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه مقایسه شدم و توی فامیل تحقیرم کردن،شایدم واقعا ناراحتم بی دلیلهولی توی جمع خیلی معذب شدم

آهان پس احتمالا سابقه مقایسه های قبلی اذیتت کرده. بی دلیل هم نبوده ، تو این جمع شاید احساس آسیب پذیری میکنی که دوباره شروع کردند

تاپیک آهسته و پیوسته م برای توسعه فردی افراد بالای ۳۵ ساله.

کارش چیه؟برا کار از خودمون هم پول میگیره؟چون اگ بگیره یعنی کلاهبرداره ،چند بار همین طور پولمو بردن

نمیدونم بخدا من ۳۶۰ ریختم ب موقعه هم جوابمو میده

ولی سر واریز کردن پول ذله م میکنه

شایدم کلاهبرداری ولی منم روزی سه بار میرم پیوی یادآوری میکنم که پولمو بریزع😁آخرش مجبور میشه بفرسته 🤣

نمیدونم بخدا من ۳۶۰ ریختم ب موقعه هم جوابمو میده ولی سر واریز کردن پول ذله م میکنه شایدم کلاهبرداری ...

عه یعنی تا بحال پول داده بهت؟چقدر داد؟کارش چیه

ببخشید زیاد سوال پرسیدم😂❤️

آهان پس احتمالا سابقه مقایسه های قبلی اذیتت کرده. بی دلیل هم نبوده ، تو این جمع شاید احساس آسیب پذیر ...

شایدم اینجوری که میگی باشه

حتی یک مدت هم قطع ارتباط کردم

که سر همین قطع ارتباط هم یجور دیگه چزوندنم

عزیزم تو ایران چشم رنگی داشتن یه امتیاز خیلی خوب محسوب میشه بازیکرا رو نگاه کن فقط بخاطر چشم رنگی بودن چقد مورد تحسین و توجه هستن شوهر من و خواهرش چشم رنگی هستن انقد خودشونو میگیرن که نگو

اون آدمی که تورو مسخره کرده بخاطر حسادتش بوده