2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

94 بازدید | 15 پست

سلام خانوما به نظرتون قرص سفیکسیم پریودو عقب میندازه؟ من یه هفته پیش دندونم درد میکرد سفیکسیم مصرف کردم. دو ساله تو اقدامم باردار نشدم من همیشه دو روز قبل از موعد پریود میشدم ولی امروز دقیقا موعد پریودمه نشدم هنوز صبح بیبی زدم منفی شد به نظرتون به خاطر قرصه یا بیبی چک رو زود زدم و امکان داره باردار بشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله بارداری منم باید جمعه پریود میشدم نشدم خیلیی وقته اقدامم علائم نداری؟؟

نه همون علائم پریودیه جوریه که دو روزه پد گذاشتم که هرلحظه فکر میکردم دارم پریود میشم ولی خبری نیس

نه همون علائم پریودیه جوریه که دو روزه پد گذاشتم که هرلحظه فکر میکردم دارم پریود میشم ولی خبری نیس

بارداری ان شاالله منم علائم خاصی ندارم مشکلی داری که دوسال طول کشیده

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

خداروشکر که مشکلی نداری همسرتونم ازمایش داده اوکی بوده؟؟

بله هردو چکاپ شدیم فقط من کمی کمخونی داشتم که اونم با قرص حل شد میگن انگار از استرسه نمیدونم الان منتظرم ببینم چی میشه شما مشکلتون چیه برای بارداری؟

بله هردو چکاپ شدیم فقط من کمی کمخونی داشتم که اونم با قرص حل شد میگن انگار از استرسه نمیدونم الان من ...

استرس خیلی نقش داره

من تنبلی کیست بود دارو خوردم دیگه نمیدونم چمه الان یه خانوم ماما به خانوم های اقدامی کمک میکرد آیدی داد به من تو ایتا بهشون پیام بدم آیدی میدم شماهم پیام بدین Midmama

بله هردو چکاپ شدیم فقط من کمی کمخونی داشتم که اونم با قرص حل شد میگن انگار از استرسه نمیدونم الان من ...

البته همسر من یبارم ازمایش اسپرم داد ضعیف بود درمان کرد