2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا کارش به نظرم بامزه اومد 😁 تو چرا ناراحت شدی

آخه من از اون عروسان نیستم که اگه بهم بگه بد خلقی کنم خودش میدونه همیشه سعی میکنم براش خرید کنم ناراحت شدم که برام احترام قائل نشده قبلنم خیلی وسایلمو برمیداشت برای خودش یک جوری شده میبینم کلیپسم نیس میگردم پیداش میکنم یا خونشون چیزی جا نمیذارم چون برمیدارع برای خودش😞

مادرشوهر من هرچی بخرم عکس میگیره واسه همه میفرسته همراه با قیمت شاید اینم واسه کسی فرستاده😂

ن من مشکلی ندارم اصلا که عکس گرفته ب خودم میگفت براش میخریدم اصلا ازاین ناراحتم که چرا رفته تو وسایلم خودش بدش میاد حتی کسی بره سر یخچالش

ازش میپرسیدی بهش میگفتی اگه خوشت میاد تا از این مارک برات بگیرم اینطوری هم تو دلش جا میشدی😂 هم ذهنت ...

میخواستم همین کارو کنم بعد گفتم نکنه غرورش بشکنه

حالا من موندم چرا گوشیشو داده که خودتم بببینی و متوجه شی🤯😄

به من نگفت به شوهرم گفت منم هیچی نگفتم بعد شوهرم گفت بیا درست کن بیا گوشیتو بده این بلده یهو دیدم عکس وسایلمو ناراحت شدم

خب شاید مارک لوازم آرایشتو خواسته یا اسمشون که عکس گرفته

اصلا اون برام مهم نیست بهم میگفت همشو بهش میدادم ازاین ناراحتم که برای هزارمین بار حریم خصوصی منو شکسته

شاید میخواسته مثل مارک تو بخره یا ببینه این لوازم آرایشی ها تو چه قیمتی هستن .اهل آرایش هست؟

آخه تا الان هزار بار وسایلمو برداشته برای خودش هیچی نگفتم دیگه کفرم درومد منی که همیشه کمکش میکنم میشورم جارو میزنم اصلا از اونا نیستم که تو قیافه باشم چرا احترام نذاشت بهم ب خودم بگه بابا شاید کیف لوازم آرایش من بهم ریخته باشه شاید ی چیزی توش باشه