2821
2789
عنوان

تا حالا به جدایی فکر کردین

231 بازدید | 30 پست

من وقتی به جدایی فکر می کنم بیشتر دلم به حال شوهرم میسوزه اینکه چه قدر ضربه بخوره و من اگه بخوام مهریه ام بگیرم هر چی داره رو باید بده و هنوز کم میاره

همه همین فکر می کنن؟ یا فقط منم

البته الان شرایط جدایی ندارم ولی خوب تا ۴ و ۵ ساله شاید احتمالش باشه، شایدم تا اون موقع دیگه نیازی نباشه جدا بشم

اووووف تا دلت بخواد

هر جمعه طلاقی میشم

شنبه یادم میره 🤦😂🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

درکت نکردم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای جدا بشیاز حرفات معلومه دوسش داری

چون تنهایی بیشتر دوست دارم و ازدواجم اجباری بود و هدف های زندگی من و ایده آل هایی دوست داشتم مرد زندگیم داشته باشه شوهرم نداره. اخلاقای زیاد خوبی داره برای همین دلم براش میسوزه

خیالت تخت بااین قانون جدیدمهریه ی آنچنانی بهت نمیدن یجوریم قسط بندی میکننن که آب تودلشون تکون نخوره زندانم که دیگع نمیندازن پس زیاددلتون به حالشون نسوزه البته منظورم نیس طلاق بگیری

نه اصلا ،،، من و شوهرم تنهایی تا بازار هم نمیریم چه برسه بخوایم جدا بشیم خیلی عاشق و وابسته همیم... زبونم لال خدایی نکرده فقط مرگ میتونه ما رو از هم جدا کنه اونم خدا کنه اگر قراره اتفاق بیوفته بعد ۵۰.۶۰ سال زندگی مشترک باشه با هم پیر بشیم بعد

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

چون تنهایی بیشتر دوست دارم و ازدواجم اجباری بود و هدف های زندگی من و ایده آل هایی دوست داشتم مرد زند ...

اون ایده آلی که تو میخای از کجا معلوم پیدا کنی

شوهرت اگه خوبه از دستش نده عاقل باش زندگیتو بساز

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792