2777
2789
جنگ سرطان مادربزرگ و پدربزرگ حملات پانیک خیلییی داشتم اسباب کشی درگیری عاطفی شکست سال قبلش

بگردم

راجب پانیک چجوری کنترلش میکردی

کسی نمیدونه من اینجوری میشم

تند تند راه میرم دستمو گاز میگیرم فایده نداره

شماهم موقع پانیک حس میکردی ببخشید میخوای خودتو خیس کنی

نمیدونم دیگه هیچ مرضی نیست نگرفته باشم

بگردمراجب پانیک چجوری کنترلش میکردیکسی نمیدونه من اینجوری میشمتند تند راه میرم دستمو گاز میگیرم فاید ...

یه زمانی حس میکردم یه دفعه وسط کارام که همه چی تموم شده . مغزم قفل میکرد استرس تمام بدنم رو میگرفت حس وحشتناک ضعف و پایان همه چیز وجودمو میگرفت.

مدیتیشن رو وارد زندگیم کردم و خیلی ذکر خدا میگفتم . باید بگم واقعا تاثیر داشت

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بگردمراجب پانیک چجوری کنترلش میکردیکسی نمیدونه من اینجوری میشمتند تند راه میرم دستمو گاز میگیرم فاید ...

پانیک خیلیها رو اینطوری میکنه، مخصوصاً زیر فشار کنکور. خطرناک نیست، میگذره، و قابل کنترله. تنها نیستی.

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه    

عزیزم یکم راهنماییم میکنیمن مریضی خیلی سختی دارم هم جسمی هم روحی مثل وسواسهم مشکل خونوادگی گفتی به ح ...

حرفت کاملاً قابل درکه، واقعاً شرایطت سخته. وقتی همزمان وسواس، فشار خونوادگی و تحقیر مدرسه باشه، افت درسی طبیعیِ، نشونهی ناتوانی نیست.

اینکه هنوز تو آزمونا ۴۰ تا ۸۰ درصد میزنی یعنی پایهات سالمه، فقط ذهنت خستهست.

۶ ماه زمان کمی نیست، مخصوصاً برای انسانیها. زیر ۳۰۰ آوردن غیرواقعی نیست، ولی با فشار و خودسرزنشی بهش نمیرسی؛ با برنامهی قابل اجرا و آروم چرا.

من خودم سال کنکور مامان و بابام تا مرز طلاق هم رفتن و خدارو شکر برگشتن جوری که هر روز تو خونمون دعوا بود طوریکه که سال کنکورم در حالی که باید خوابت کنترل بشه

من از ساعت ۱۰ ۱۱ شب تازه شروع می کردم وقتی بابام خوابید دیگه درس خواندن تا ساعت۴ ۵ عصر بعد می خوابیدم تا ۱۱ چون موقعی که بابام از سر کار میومد همش تو خونه دعوا و جز و بحث بود

به خدا منم درکت می کنم

بعضی وقتا دستام می لرزید چشمام تار میشد حالم بد میشد