ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمی دونم البته شاید بستگی به مزه جوجه هم داشته باشه برای من جوجه کباب خونگی بود
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
من که درست کردم خوشمزه شد حتی از موقع هر وقت اضافه می مونه همه بهم می گن الویه درست کن می تونید یه بار امتحان کنید ببینین خوشتون میاد یا نه
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
ما جوجه کباب رو آبدار درست می کنیم برای همین نه ولی اونایی که سفته رو ریزتر می کنم کلا چون سس داره مزه اش اصلا نمی یومد مخصوصا اگه بزارین توی یخچال قشنگ الویه سرد بشه