2777
2789
نمیخورن .

ی پیاز داغ فرارون درست کن بعد روش فلفل دلمه بریز تفت بده

جوجه ها روخرد کن بریز توش

اگه گوجه کبابی هم داری خرد کن بریز توش تفت بده

بعدش پنیر پیتزا بریز درشو بذار پنیرا اب شن بعد بذار لای نون ساندویچی

نمک فلفل هم بزن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سالاد الویه درست کردم با جوجه کباب خوب شده

نمی دونم البته شاید بستگی به مزه جوجه هم داشته باشه برای من جوجه کباب خونگی بود

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
برنج دوروزه داریم میخوریم .پیتزا هم چند روز پیش درست کردم .بخدا یکی از دلایل ناراحتی اعصاب ما خانما ...

حیفه که دور بریزی

نهایت میتونی اینجوری تنوع بدی

نهایت تو ظرف کن با قاشق یکبار مصرف بده رفتگری یا نمکی

بزارم فریزر بعدا اینجوری درست کنم بد نمیشه

نمیدونم ولی ب نظرم کیفیتش از بین میره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مال منم خونگیه خودم درست کردم.

من که درست کردم خوشمزه شد حتی از موقع هر وقت اضافه می مونه همه بهم می گن الویه درست کن می تونید یه بار امتحان کنید ببینین خوشتون میاد یا نه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
سفت نیست گوشتش چون کباب شده برای سالاد

ما جوجه کباب رو آبدار درست می کنیم برای همین نه ولی اونایی که سفته رو ریزتر می کنم کلا چون سس داره مزه اش اصلا نمی یومد مخصوصا اگه بزارین توی یخچال قشنگ الویه سرد بشه