2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 45 پست
وقتی خواب بود یه بلایی سر گوشیش بیار مثلا بردار محکم بکوب جایی،بعد بذار سرجاش اصلا نمیفهمه چرا خراب ...

خودمم فکرشو کردم ولی اگه جدید بخره پیام های خط بالا میان فکر کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوری خرابش کنم که شک نکنه؟

چند بار ضربه بزن تو زمانهای مختلف وقتی خواب بود

تو آب بندازی هم میشه اما بعدش بیرونشو خشک کن بذار سرجاش

چیزایی که دوست داره و بهشون حساسه میتونی نابودش کنی

پوزبند بهتره من به شوهرم میگم باز که زنجیر پاره کردی

دیگه از لجم میگم.خیلی زور میگه.سالگرد نازنین مامانم پیراهن سرمه براش گذاشتم اونجا بپوشه.تو راه بشکن میزنه حالا من دارم دق میکنم.اونجا رسیدیم آبروریزی که فلان سال باهام قهر کرده و گفته ماشینم و گفته پول بیار و فقط طلاق اونم با جیغ تو خیابون و جدا رفته تاکسی گرفته.یعنی همه میگفتن شانسته با این دیوانه سر کنی.اونجا هم تو سرما آستین کوتاه پوشید.حالا برگشتیم خونه پیراهن سرمه ای میپوشه.منم پاره اش کردم.خودشیفته به تمام معنا

دیگه از لجم میگم.خیلی زور میگه.سالگرد نازنین مامانم پیراهن سرمه براش گذاشتم اونجا بپوشه.تو راه بشکن ...

من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که بیشتر مردا ضعیفن و الکی اسمشون مرده پر از عقده و کینه و ضعفن به هم جنس خودشونم زورشون نمیرسه ها کم میارن،ولی واسه زنهای خودشون خیلی قوی و زورگو و بی حیا هستن

نمیدونم از ضعیف کشی چه حالی میبرن!!

من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که بیشتر مردا ضعیفن و الکی اسمشون مرده پر از عقده و کینه و ضعفن به ه ...

من مهربونم خیلی ولی دستم نمک نداره.خوبی کنم میگه میخواستی خوبی نکنی.با دیگران هزار دلیل داره عصبی نشه.با من گل قهره.ولی میسپارم به خدا.