2777
2789
عنوان

هکر تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 71 پست
زر زدهب پلیس فتا زنگ بزن

تو سایت گزارش گذاشتم

بعد اینکه پلیس فتا تا به خودش بیاد پیگیری کنه این همه اون کارایی ک گفته رو میکنه 😭😭

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سایت گزارش گذاشتم بعد اینکه پلیس فتا تا به خودش بیاد پیگیری کنه این همه اون کارایی ک گفته رو میکن ...

نمیکنه

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

نمیتونم حضوری برم تو سایت گزارش دادم ولی فک نمیکنم کاری کنناین خیلی خطرناکه

چرا نمیتونی ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

😂 غلط کردهاز سایت فتا شکایت کن بخاطر تهدید

دیروز شکایت کردم هیچی به هیچی

بعد این اگه کاری ک گفته رو انجام بده من دیگه هیچ غلطی نمیتونم بکنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم..

برو پلیس فتا خیلی سریع رسیدگی می کنند

اول باید این مدارک نشون پلیس فتا بدی که مطمئن بشن داره تهدید می کنه و شما الکی نمی خواهید اون طرف اذیت کنید

بعد بدون ایت که خانواده شما خبردار بشن می رن سراغ اون طرف و تمام کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی و فلش و ... همه رو ضبط می کنند و می برند فرمت می کنند بعد هم ازش تعهد می گیرند که اگه چیزی از شما هر جایی منتشر بشه قانونا علیه اش اعلام جرم می شه

(همه اینها رو یه خانوم تاپیک زده بود و تجربه اش از رفتن به پلیس فتا گفته بود )

الهم عجل لولیک الفرج

تامیک قبلت رو خوندم رابطه مجازی بوده و تلفنی بوده

لینکی فرستاده ک کلیلک کردی یا عکس خاصی؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
وااسکرین بگیر برو پیش پلس پدرشو درارمگه شهر هرته؟؟

تلفنی گفت

دیروز شکایت کردم هیچی به هیچی بعد این اگه کاری ک گفته رو انجام بده من دیگه هیچ غلطی نمیتونم بکنم

عزیزم شهر هرت ک نیست نگران نباش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
برو پلیس فتا خیلی سریع رسیدگی می کنند اول باید این مدارک نشون پلیس فتا بدی که مطمئن بشن داره تهدید ...

عه نمی ذارن خونواده خبر دار بشه؟؟ چه جالب!

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چرا خب

قضیش طولانیه تو تاپیک قبل گفتم

پلیس فتا پس چیکارست؟ پیگیری کنچرا همچین کرده

بخدا دیروز تو سایت گزارش کردم ولی هنوز هیچ خبری نشده

بعد تازه اگه خبریم بشه چند روز طول میکشه و اگه بعد کاری ک اون میخاد بکنه باشه دیگه به دردم نمیخوره