2777
2789
من تا حالا ايمان كسي رو نگرفتم عزيزمچون هميشه سعي كردم انسان باشم نه ادمهميشه سعي كردم شريف باشم و م ...

با تاپیک هایی که میزنی ..اونی که ایمانش ضعیفه رو بی ایمان میکنید .. اون فرد اگر ایمان کامل داشت که ایمانش ضعیف نبود تاپیک شما کاری میکنه که ایمانش از دست میره .. میگی ایمان کشی رو نگرفتم ..از کجا میدونی ؟؟برو متن هات رو بخون .. آدم سست ایمان رو بی ایمان میکنی .. در تمام دنیا به این رسیدن و دارن به وجود داشتن خدا اعتراف میکنن ..شما تازه داری شروع میکنی به انکارش

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
با تاپیک هایی که میزنی ..اونی که ایمانش ضعیفه رو بی ایمان میکنید .. اون فرد اگر ایمان کامل داشت که ا ...

خوب

شما با ايمان و معلوماتتون محبت بفرمايين به ما بياموزين ما هم با كمال ميل باوركنين به ديده ميذاريم كلام شمارو

كه ما دور از جون سبب گمراهي كسي نشيم

براتون مقدوره؟

عزيز ، من اخه دارم از واقعيت ها مي گم باور كن

چي بگم؟! اخه خواهر گلم

بگم مثلاً بيمارستان ها خالي از بيمارهاست

يا مثلاً جهان خالي از ظلم است

شعار ميشه اخه ...

دوست عزيزم بي خيال

ظاهراً شما خيلي ناراحت شديد از اين مباحث

من ديگه ادامه نميدم كه شما هم اذيت نشين

براتون ارزوي حال عالي و نور و عشق رو دارم

🌷✋🏽🌷🌷🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبشما با ايمان و معلوماتتون محبت بفرمايين به ما بياموزين ما هم با كمال ميل باوركنين به ديده ميذاريم ...

شما دنبال خالی کردن بیمارستان ها نباش .. درونت رو اصلاح کن. برو کتاب محدودیت صفر رو هم بخون .. چهار صباح باقی عمرت رو بتونی یه لبخند بزنی لااقل ..باااای .. دیگه جواب نده

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟