2777
2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 101 پست
این بنده ی خدا که داری اینطوری ازش پول می گیری  حرفی از خواستگاری زده؟ اگه که زده به امید آین ...

اره اونکه از خداشه بیاد بگیره حتی خانواده هامونم میدونن!اما من وضعشو قبول ندارم فعلا ضعیفه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگر نداشته باشه چی؟

همین دیگه.نمیدونم واقعا نداره یا زورش میاد خرج کنه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
خب به پدرت بگو برات بخره،،پسره چه گناهی کرده،،اگر یه دفه خوشت اومده،،پدرت که باسد ییشتر راغب باشه یه ...

پدر جای خود.کسی ک ادعا داره دوست دارم جای خود

اصن ادم دلش میخواد گاها عشقش واسش خرید کنه!ربطی نداره!

خوش بحالت     شغل همسرت چیه؟درامدش بالاس؟

همسرم تو كار فروش و خدمات كولرگازي هست

درامدش ٦ماه اول سال عاليه ٦ماه دوم معمولي ولي خرجيِ من همچنان سرجاشه شايد يوقتايي كمتر بشه يوقتايي بيشتر ولي در حد توانش همه كار برام ميكنه

مرد خسيس واقعا عذابه

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

به نظر من اين آقا مناسب شما نيست

توقعت زيادتر از توانشه خودشم يه روزي به اين نتيجه ميرسه بهتره خودت زودتر اينكارو كني

من خودم هيچوقت غرورم نميزاره از دوستم چيزي بخوام،انقدم دوسش دارم كه از صفر شروع كرده باهاش بودم،با اينكه وضع مالي پدرم خيلي خوبه،اونم قدرمو ميدونه

همسرم تو كار فروش و خدمات كولرگازي هست درامدش ٦ماه اول سال عاليه ٦ماه دوم معمولي ولي خرجيِ من همچنا ...

دقیقا.ی نفر پیداشد با من موافق باشه.شما ماهی ۲تومن واست خرج میکنه.اونوقت اینا دعوام میکنن چرا کفش پونصدی خواستی!

من تا حالا از شوهرم همچین درخواستی نکردم ک شما از دوست پسرت توقع داری بنظرم کلن جالب نیست.

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
به نظر من اين آقا مناسب شما نيست توقعت زيادتر از توانشه خودشم يه روزي به اين نتيجه ميرسه بهتره خودت ...

بدت نیادا.اما اینکه از مرد چیزی نخوای پرومیشه فک میکنه وضیفته قناعت کنی

من تا حالا از شوهرم همچین درخواستی نکردم ک شما از دوست پسرت توقع داری بنظرم کلن جالب نیست.

دوس پسره ۲روزه نس که.۶ساله واسش وقت گذاشتم!پس ب چ دردی میخواد بخوره :)

یعنس اگر کسی پول نداشت حق عاشقشدن نداره، من بهتون قول میدم الان پدر عزیزتون زیر باز قسط و وام تشریف دارن.

مثل:تا پولداری رفیقتم قزبون بند کیفتم،،حکایت شماست،،.شما کیف پول میخوای نه همسر.

به نظر من اين آقا مناسب شما نيست توقعت زيادتر از توانشه خودشم يه روزي به اين نتيجه ميرسه بهتره خودت ...

والا منم چون دوسش دارم اینهمه صبر کردم!توقع انچنانیم نداشتم ازش!ماشین یا خونه نخواستم.درحد لباس یا کفش بوده

یعنس اگر کسی پول نداشت حق عاشقشدن نداره، من بهتون قول میدم الان پدر عزیزتون زیر باز قسط و وام تشریف ...

ن عزیزم.من میگم پولم لازمه زندگیه یج اینطور نس؟الان با این وضع گرونی بدون پول میشه زندگیو عاشقی کرد؟؟