2777
2789
آره ولی شرایط داره مثلا به قصد عداوت با خدا انجام بده یا واقعا یلحظه بزنه به سرش

همونی هم که یه لحظه می زنه به سرش. از چندین سال قبل کلی باورهای غلط تو ذهنشون جمع کرده که یکدفعه ضمینه بروز و ظهور پیدا می کنه. مثل یه سد هست که یکدفعه بشکنه

الهم عجل لولیک الفرج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا حتی اگه فکرش کنی

چون تمام عضای بدنت پیشت امانت هست تا خدا خودش نخواد کسی نمتونه اون حیات زندگی از بین ببره و گناه بسیار بزرگی هست چون سلول خون تا قلب دارن نفس میکشن شما نابودشون کنی و خودتو از بین ببری یا هر کسی باید جوابگو در اون دنیا باشی

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

روزي در جايي ميخواندم که شيطان، حضرت مسيح را به بالاي برج اورشليم برد و گفت: اگر تو وابسته و عزيز خدايي، از اين بالا بپر تا خداي تو، تو را نجات دهد! مسيح آرام آرام شروع به پايين آمدن از برج کرد. شيطان پرسيد، چه شد؟ به خدايت اعتماد نداري؟! مسيح پاسخ گفت: مکتوب است که تا زماني که ميتواني از طريق عقلت عاقبت کاري را بفهمي، خدايت را امتحان نکن! تا آنجا که ميتوانيم براي هر کاري سر به آسمان نگيرم و استمداد نطلبيم چون او بزرگترين يارياش را که عقلانيت است، قبلا هديه داده است

الهم عجل لولیک الفرج

انگار مرگ زندگی بچه بازیه! 😒😒😒😒 چند سالته؟

بله که هست . ما اسباب بازی های خدا برایه سرگرمی هستیم 😂. از یه ثانیه بعدمون بی خبریم خواهر ، بی خبر

زندگی ما ادم ها مثل مهره های شطرنج میمونه

خدا هر کس رو بخواد حذف میکنه (این هست که میگن ؛ مرگ و زندگی دست خداست

خدا راه رو هم باز گذاشته مثل یه بازی ( تو اگه خسته شدی و تهش رسیدی ، خودت میتونی لفت بدی

خیلی توضیح دادم . اگر شما بخواین متوجه بشین ، با همون جمله اول متوجه میشین🙏 .....

بله که هست . ما اسباب بازی های خدا برایه سرگرمی هستیم 😂. از یه ثانیه بعدمون بی خبریم خواهر ، بی خبر ...

همون عقل نداری راحتی! تو تاپیکی که یه نفر داره در مورد ادامه دادن زندگی یا انتخاب مرگ صحبت می کنه میایی همچین حرفی می زنی!

واقعا امیدوارم ادم شبیه به خودت تو لحظه حساس زندگی عزیزانت هم کلام و هم صحبتش نشه!

الهم عجل لولیک الفرج

همون عقل نداری راحتی! تو تاپیکی که یه نفر داره در مورد ادامه دادن زندگی یا انتخاب مرگ صحبت می کنه م ...

کاربر سوال پرسید .ما واقع بینانه جواب دادیم خواهر ...و من میگم توبه کنه یا نه ، فرقی نداره

زندگی خودشه

کاربر عزیز . من نمیدونستم خودت خودکشی کردی و فکر میکردم داری سوال میپرسی .حالا هر وقت فکر خودکشی داری :

به این فکر کن

اون دنیایی وجود نداره و برات ندیدن

جدی میگم

و به این فکر کن تو باید حقت رو بگیری ، همین

نه خدایی میاد دستتو بگیره و نه کسه دیگه ای

خودت باید قوی بشی

خودت رو درگیر توبه و اینا هم نکن و همین که فهمیدی باید زندگی کنی اوکیه ...

پیام های بالای من در جواب کاربر مهستی بود و واقعیت هم بود

ولی اینا هم بهت میگم

هیچکی تو دنیا برات دل نمیسوزونه ...

خودت سعی کن رو پایه خودت باشی و قوی

میدونم سخته

ولی اون دنیا اصلا خبری نیست