2777
2789
ممنون🙏

این پیشنهاد من را رد کردید. ولی من وظیفه حرفه ام هست که به شما کمک کنم. شاید حضور من در این سایت علت اصلی رد شما بود و حق دارید. پیشنهاد بعدی من مراجعه به یکی از روانشناسان سرشناس مشهد است. حیف است با این شرایط با تراپی مشکل را حل نکنید و سراغ دارو بروید. روانشناسی که پیشش رفتید قوی نبود. نهایتا تصمیم با شما.

موفق باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پیشنهاد من را رد کردید. ولی من وظیفه حرفه ام هست که به شما کمک کنم. شاید حضور من در این سایت علت ...

من فکر میکنم قبلن هم باهاتون حرف زدم

و شما هم شماره اون اقا رو دادید ولی خب من از خود مشهد نیستم و امکان حرف زدن هم با اقا ندارم..

با هر کی هم حرف میزنم منو ارجاع میده به روانپزشک نمیدونم والا..

من فکر میکنم قبلن هم باهاتون حرف زدمو شما هم شماره اون اقا رو دادید ولی خب من از خود مشهد نیستم و ام ...

در کارگاه های آنلاینم هم شرکت کردید؟

یعنی اضطراب ها اجازه نمی ده که با آقا صحبت کنید یا مواردی هست که گفتنش برای آقا سخته؟

در همین سطح خانم هممی تونم بهتون معرفی کنم ولی تهران هستند باید آنلاین متصل بشید.

می خواهید بیاید چت. بنویسید تا ببینم چقدر میشه جلو رفت.