2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست
کلا کسی که بچه نداره سینش نوک نداره ولی همه میگن بعدش درست میشه ولی نوزاد روزای اول ضعیفه نمیتونه خو ...

یعنی نوکش چال میشه میره تو سینه؟ اخه من فکر میکردم با مخافظ سینه میشه نوک رو به بیرون موندن عادت داد از قبل

یعنی نوکش چال میشه میره تو سینه؟ اخه من فکر میکردم با مخافظ سینه میشه نوک رو به بیرون موندن عادت داد ...

نه عزیزم نمیره تو ولی نوکش باید گرد و سفت باشه که در حالت عادی نیست اینطوری باید بچه خوب شیر بخوره و سینه رو بگیره تا اونطوری شه. راستش من نمیدونم محافظ سینه چیه ولی اگه نوک رو بیرون نگه میداره قطعا کمک میکنه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا من تا هفته ۳۳ قصد داشتم برم بهمن و تحت نظر دکتر ذنوبی تو بهمن بودم ولی راستش خوشم نیومد خیلی ...

دکتر اون بیمارستانم نباشه میاد؟ من مادران و پارسیانو میدونم که دکترم هست ولی نمیدونم تریتا هم هست یا نه🤔🤔

دکتر اون بیمارستانم نباشه میاد؟ من مادران و پارسیانو میدونم که دکترم هست ولی نمیدونم تریتا هم هست یا ...

نه حتما باید با اون بیمارستان قرارداد داشته باشه

این عکسشه به نظرت کاربرد داره؟ 

این رابط سینه هستش یعنی اوایل که دیدی نوک نداره بچه از طریق این که وصله به سینت شیر میخوره به نظرم ارزش نداره نهایت دو روز درگیر میشی بهد درست میشه تازه همه که مشکل ندارن

ولی چاره نبود چون باید بلند میشدم میرفتم دستشویی شب به کمک مامان و همسرم بلند شدم و آروم اومدم پایین ...

ببخشید اتاق وی آی پی چیه؟؟

همه میگن دنیا هزاران سالشه..ولی دنیای من فقط ۲۶ سالشه..❤قربونش برم❤
ببخشید اتاق وی آی پی چیه؟؟

اتاق خصوصی با امکانات بیشتر و اینکه همسر میتونه کنارت باشه