2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست

عزيزم ايشالا كه هميشه خنده رو لبت باشه

راستش من اصلن هنوز اقدام نكردم

اميدوارم خواست خدا باشه و زود باردار شم

دوست دارم دكتري كه ميخوام زايمان ميكنم با دكتري كه از ابتدا ميرم پيشش يكي باشه و ترينتا چون نزديك خونمونه و تعريفشم شنيدم اونجا باشه راحتم

ميشه بگي لطفن دكترت كي بود؟!

تو تريتا ويزيت ميكنه؟!

ميخوام برم كه انشالله مشكلي نباشه و ويتامين و آهن و كلسيم اگه لازمه بخورمو اقدام كنم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
عزيزم ايشالا كه هميشه خنده رو لبت باشه راستش من اصلن هنوز اقدام نكردم اميدوارم خواست خدا باشه و زو ...

عزیزم اتفاقا ما هم خونمون نزدیک تریتاس تو شهرک سپاه😊

من خیلی به دکتر و بیمارستان حساس بودم تو ۳ تا بیمترستان با دکترای مختلف ویزیت میشدم تا اینکه از هفته ۳۳ تحت نظر دکتر لیدا احمدیان خامنه رفتم مطبش تو شهرک گلستان خیابان گلهاس و تو تریتا هم ویزیت میکنه فقط یه کلمه میگم بی نظیره. خدا شاهده دلم براش تنگ شده انقد ماه بود انقد بخیه رو ریز زده که بعد از ۲۰ روز جاش رفته

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم وقتی فشار دادن خونریزی هم داشتی ؟

فشار میدن که لخته ها و چیزا اضافی با خون ازت خارج شه و این باعث میشه رحم زود جمع شه و خونریزیت زودتر تموم شه

شرمنده میپرسم ببخشید خونریزی زیاد بود وقتی فشار میدن 

بله خیلی زیاد بود. ولی بعد از ۱۲ ساعت شد در حد پریود

یه سوال عایا شما بعد از رفع بی حسی کمر درد وسردرد نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ میگن بی حسی خیلی اذیت میکنه

نه به هیچ وجه حتی ذره ای. البته میگن نباید سرتو تکون بدی که من تا شب سعی میکردم سرمو تکون ندم

یه سوال عایا شما بعد از رفع بی حسی کمر درد وسردرد نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ میگن بی حسی خیلی اذیت میکنه

بی حسی عالیه کوچکترین دردی ام بعد از عمل نداری فقط پمپ درد بگیر حتما

بی حسی عالیه کوچکترین دردی ام بعد از عمل نداری فقط پمپ درد بگیر حتما

حتمااااااااااااا من خیلی دوس دارم بیحس بشم ولی همه میگن از درد سر میمیری

مرسی بهت قوت قلب دادی

حتمااااااااااااا من خیلی دوس دارم بیحس بشم ولی همه میگن از درد سر میمیری مرسی بهت قوت قلب دادی

به منم میگفتن سعی کن بیمارستانی بری که دکتر بیهوشی خوبی داشته باشه همه به من میگفتن آمپول بی حسیم درد داره ولی بدا من از نیش پشه ام دردش کمتر بود بعدشم اصلا سر درد و کمر درد نداشتم

به منم میگفتن سعی کن بیمارستانی بری که دکتر بیهوشی خوبی داشته باشه همه به من میگفتن آمپول بی حسیم در ...

عزیزم عایا حتما باید نامه برای سزارین ببرم نمیشه خودم اختیاری بگم سزارین؟

عزیزم عایا حتما باید نامه برای سزارین ببرم نمیشه خودم اختیاری بگم سزارین؟

تهرانید؟

از قبل باید دکترتو تو بیمارستان مد نظرت انتخاب کنی و پیشش ویزیت شی خودش بهت نامه میده و صبحی که برا زایمان میری، اون نامه رو میدی به بلوک زایمان میذارن تو پروندت

تهرانید؟ از قبل باید دکترتو تو بیمارستان مد نظرت انتخاب کنی و پیشش ویزیت شی خودش بهت نامه میده و صب ...

آره تهرانم ولی همه میگفتن بهمن خیلی خوبه ولی دوبه شک شدم الان