2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم. تیکرم تولد یکسالگی پسرمه😊

عزيزم ببخشيد من هي مزاحم شما ميشم. يك سوال داشتم. من امروز رفتم بيمارستانو ديدم. بعد گفتن شيشه شير و شيرخشك نميذارن اصلا همرات بياري. براي اينكه بچه فقط شير مادر بخوره. حالا واقعا چك ميكنن يا الكي گفتن؟ چون بالاخرن ممكنه اولش شير نياد و آدم مجبور شه قنداقي چيزي بده به بچه.پوشك هم گفتن براي خودت و بچه بيار. ندادن ب شما هم؟

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
عزيزم ببخشيد من هي مزاحم شما ميشم. يك سوال داشتم. من امروز رفتم بيمارستانو ديدم. بعد گفتن شيشه شير و ...

عزیزم هر سوالی داشتی بپرس. واللا تو ساکی که اونجا میدن هم پوشک بچه بود هم برا مادر. شیشه و شیرخشکم نمیان چک کنن شما یواشکی ببر الان اکثر بیمارستانا ترویج شیر مادر میدن که شیشه ممنوعه 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
عزیزم هر سوالی داشتی بپرس. واللا تو ساکی که اونجا میدن هم پوشک بچه بود هم برا مادر. شیشه و شیرخشکم ن ...

مرسي قربونت برم ممنون🌹حالا محض احتياط پوشكم ميبرم شايد امسال وضعشون خراب شده كه گفت نميدن😄

مرسي قربونت برم ممنون🌹حالا محض احتياط پوشكم ميبرم شايد امسال وضعشون خراب شده كه گفت نميدن😄

منم برده بودم با خودم ولی دادن. حالا شما همه وسایلو با خودت ببر محض اطمینان. 

سلام شیرین عسل جون.شما زایمان کردی بیمارستان تریتا؟راضی بودین؟ببخشید هزینش امسال چقدره؟

سلام عزيزم. نه من حدودا دو هفته ديگه زايمانمه. آزادشو گفتن ٦ تومنه امسال. البته من بيمه دارم. والا تحقيقات كردم ميگن خوبه. انشالا ك خوب باشه ديگه!

خیلی ممنون بابت تاپیک و راهنمایی های خوبت

من یه سوال داشتم

هفته دیگه بیمارستان تریتا سزارین میشم

میخواستم بپرسم اجازه میدن همسر تو اتاق عمل کنارمون باشه؟ برای فیلم و عکس و اتاق خصوصی از روز قبل اقدام کنم؟ چون من دکترم گفته ۵ صبح بیمارستان باشم و صب ساعت هشت وقت عملمه

خیلی ممنون بابت تاپیک و راهنمایی های خوبت من یه سوال داشتم هفته دیگه بیمارستان تریتا سزارین میشم ...

به سلامتی عزیزم. من نپرسیدم که همسر میتونه باشه یا نه. اتاق خصوصی یا وی آی پی هم قابل رزرو نیس همون صبح که میرین اگه خالی باشه بهتون میدن اگرم نه تا ظهر که مرخص شن بقیه خالی میشه میدن بهتون

به سلامتی عزیزم. من نپرسیدم که همسر میتونه باشه یا نه. اتاق خصوصی یا وی آی پی هم قابل رزرو نیس همون ...

خیلی ممنون 

یه سوال دیگه

اینکه چقد بعد از اینکه شما رو آوردن بخش بچه رو آوردن اتاق که کنارتون باشه؟ 

خیلی ممنون  یه سوال دیگه اینکه چقد بعد از اینکه شما رو آوردن بخش بچه رو آوردن اتاق که کنارتون ...

بچه رو توی ریکاوری میارن تا شما بهش شیر بدین و آموزش شیردهی هم دارین

بچه رو توی ریکاوری میارن تا شما بهش شیر بدین و آموزش شیردهی هم دارین

ممنون که اینهمه با حوصله جواب سوالارو میدید

منظورم این بود که کی من و همسرم و بچه سه تایی قراره پیش هم باشیم؟ استرس دارم و فک کنم درکم میکنید

ممنونم ازتون

ممنون که اینهمه با حوصله جواب سوالارو میدید منظورم این بود که کی من و همسرم و بچه سه تایی قراره پیش ...

بلافاصله لعد از اتاق عمل شما میری اتاق ریکاوری که یه سالن بزرگه و هر کی که عمل کرده اونجاس حدود ۳۰ دقه اونجایید آمورش شیر دهی میبینید و بچه پیشتونه بعد میبرنتون توی بخش اونجا شما همسرتون؛و همراهاتون با هم هستین