2821
2789
البته واسه همه متاسفانه صدق نمیکنه

اومم 🥲

من اولین باره کل شب بیدار موندم 45 دقیقه دیگه هم باید بلند شم کارامو بکنم که ظهر میخوایم بریم خونه مامانم

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥲 متاسفانه یه موضوعی که چندین بار به همسرم گفتم من باهاش مشکل دارم اما مدام تکرار میشه و آنقدر احمق ...

آخییی عزیزم امیدوارم حل شه 🙂✨

اگه فکر میکنی خیلی دچار اذیتت میشه باهاش به طور جدی صحبت کن یا با یک مشاور در میون بزار

ما هم کم پیش میاد دور هم جمع بشیم دیگه برای روز در دعوت کردن رفتیم ...میدونم قضیه تموم نشده و باید م ...

من کلا چهار تاییم،که یکی مجرده،داداش بزرگم همیشه ناراختی درست میکنه،عوضی،منو خواهرم خوبیم بیشتر بااون میرم،دیشب رفتیم خونه بابام فقط منو شوهرم

میشه برام صلوات بفرستی عزیزم ک چیزی نباشه🙏🏼❤

ارع عزیزم حتمااا 🥰♥️

نگران نباش بابا مطمئن باش چیزی نیس 😉🤌🏻

پاشو یه آب بزن به دستور صورتت موهاتو ببند ی وای درست کن ما رو هم دعوت کن 🥰😃

آخییی عزیزم امیدوارم حل شه 🙂✨اگه فکر میکنی خیلی دچار اذیتت میشه باهاش به طور جدی صحبت کن یا با یک م ...

خیلی دعوا کردم گریه کردم قهر کردم تصمیم گرفتم فردا آب پاکی بریزم دستش بگم من فقط تو زندگی هستم دیگه نه علاقه ای هست نه اشتیاق به تو بنظرم حرف دلم بگم بهتر باشه 😅 میترسم تهش افسردگی بعد زایمان بگیرم از دست این

آخییی عزیزم 😊 خدا هم خودتونو حفظ کنه هم پسرتون 🥰♥️🤌🏻سایتون همیشه مستدام قبول باشه گلم برا ماهم د ...

فدااای محبتت عزیزم💖😘

انشالله خدا نظر خیرش رو شما جوونا باشه🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...