2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

🥲 متاسفانه یه موضوعی که چندین بار به همسرم گفتم من باهاش مشکل دارم اما مدام تکرار میشه و آنقدر احمق ...

آخییی عزیزم امیدوارم حل شه 🙂✨

اگه فکر میکنی خیلی دچار اذیتت میشه باهاش به طور جدی صحبت کن یا با یک مشاور در میون بزار

ما هم کم پیش میاد دور هم جمع بشیم دیگه برای روز در دعوت کردن رفتیم ...میدونم قضیه تموم نشده و باید م ...

من کلا چهار تاییم،که یکی مجرده،داداش بزرگم همیشه ناراختی درست میکنه،عوضی،منو خواهرم خوبیم بیشتر بااون میرم،دیشب رفتیم خونه بابام فقط منو شوهرم

میشه برام صلوات بفرستی عزیزم ک چیزی نباشه🙏🏼❤

ارع عزیزم حتمااا 🥰♥️

نگران نباش بابا مطمئن باش چیزی نیس 😉🤌🏻

پاشو یه آب بزن به دستور صورتت موهاتو ببند ی وای درست کن ما رو هم دعوت کن 🥰😃

آخییی عزیزم امیدوارم حل شه 🙂✨اگه فکر میکنی خیلی دچار اذیتت میشه باهاش به طور جدی صحبت کن یا با یک م ...

خیلی دعوا کردم گریه کردم قهر کردم تصمیم گرفتم فردا آب پاکی بریزم دستش بگم من فقط تو زندگی هستم دیگه نه علاقه ای هست نه اشتیاق به تو بنظرم حرف دلم بگم بهتر باشه 😅 میترسم تهش افسردگی بعد زایمان بگیرم از دست این

آخییی عزیزم 😊 خدا هم خودتونو حفظ کنه هم پسرتون 🥰♥️🤌🏻سایتون همیشه مستدام قبول باشه گلم برا ماهم د ...

فدااای محبتت عزیزم💖😘

انشالله خدا نظر خیرش رو شما جوونا باشه🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...