2821
2789

واسه نماز بیدار شدم و اینکه ۷ باید پسرمو بیدار کنم ...امروز اضافه کار داره باید بره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران نباش گلماسترس برات بدهخواهر من تو حاملگیش چند بار خون ریزی کرد ماشاالله هزار ماشاالله الان دخت ...

خیلی کم،دیروز ظهر ترشح قهوه ای بود در حد خیلی کم،دیگه مشکلی نداشتم،الان حالت ترشح خونی بود ولی اونم خیلی کم بود ،مال چی میتونه باشه 😢

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دیشب مهمونی روز پدر خونه پدر و مادر همسر بودیم همه بچهها هم بودن که آخرش یه قضیه ای پیش اومد که باعث ...

ما هم هر وقت دور هم جمع باشیم یک دلخوری میشه،تا چند اعصابم خراب میشه،چند ساله جدا جدا میریم خونه مامانم ،بدم میاد از دورهم بودن

واسه نماز بیدار شدم و اینکه ۷ باید پسرمو بیدار کنم ...امروز اضافه کار داره باید بره

آخییی عزیزم 😊

خدا هم خودتونو حفظ کنه هم پسرتون 🥰♥️🤌🏻

سایتون همیشه مستدام

قبول باشه گلم برا ماهم دعا کنین 🥰♥️

خیلی کم،دیروز ظهر ترشح قهوه ای بود در حد خیلی کم،دیگه مشکلی نداشتم،الان حالت ترشح خونی بود ولی اونم ...

نمیدونم ولی پیگیری کن

برا خواهر دقیق یادم نیس مثل اینکه پشت جفت لخته خون بوده که افتاد ولی بعدش بازم داشت

وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷