2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خسته نباشیبرو بخواب،حله😂

سلامت باشی😁

نظرت چیه گوشی رو بزارم کنار یک ساعتی بخوابم چشمام داره میسوزه و اشک میده انگار توش خورده شیشه ریختن

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔

سلامت باشی😁نظرت چیه گوشی رو بزارم کنار یک ساعتی بخوابم چشمام داره میسوزه و اشک میده انگار توش خورده ...

برو، کوک کن یه ربع قبل اینکه طرف بیاد بیدار باشی مثلا اصلا نخوابیدی😅

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
از الان اینطوره،بزرگ بشه چی میشه

ما هم همینو میگم...همسر من سه سال پیش کمرشو عمل کرده دوتا از مهره هاش پیچ شده ویه دیسکس هم مصنوعی ...رابطه این پسر با شوهر من خوبه وتو مهمونیا میاد کنارش میشینه وباهاش صحبت میکنه تو هر مهمونی هم به شوخی باهم در گیر میشن وکشتی میگیرن و چند بار تا حالا همه گفتن با عموت گلاویز نشو ولی ول کن نیست دیشب هم دوباره کشتی گرفت وشوهر منم بلندش کرد چند بار زدش زمین ...دخترم ناراحت شد چند بار گفت بابا کمرت درد میگیره ولی این پسر گوش نداد یهو عصبانی شد و به زنعموش گفت عزیزم بچتو جمع کن حالا به جاریم ودخترش بر خورده که تو به ما بیاحترامی کردی...