monamohamadi مدیر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 34 پست شوهرم فهمیدم بهم خیانت جنسی کرده میخام خودمو بکشم راحت شم😞این ازدواج دومم بود اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1404/10/12 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 فکر میکنی براش مهمه؟فقط خودت بدبخت تر میشیاگه میتونی زندگی کن خودکشی همه بلدن دیگه نا ندارم حتی نای راه رفتن ندارم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 چطور فهمیدی توگوشیش پیاماشونو دیدم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 حالا گیرم که خودتو کشتی مثلا شوهرت عذاب وجدان میگیره فلان و چنان؟ نهایت چهل روز مشکی بپوشه و بره سرا ... داغونم بقران دیگه ناندارم راه برم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 ميخاستم بدونم دعاي كاربرا اثر كردهاصلا پولي داشته ك بره سراغ كسي 😞زنه متاهل ی. بچه داره اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 چرا خودت بکشیاز زندگیت پرتش کن بیرون من بخاطرش جلوخانوادم ایستادم😞الان برم چی بگم. روم نمیشه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7922 من بخاطرش جلوخانوادم ایستادم😞الان برم چی بگم. روم نمیشه سرت بگیر بالا بگو اشتباه کردملیاقت من نداشت
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 سرت بگیر بالا بگو اشتباه کردملیاقت من نداشت کاش میشد😭😞😭کل. زندگیمو داروندارمو ریختم ب پاش😞 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 47276 😞زنه متاهل ی. بچه داره خاك بر سرشونچرا گند ميزنن ب زندگيشونباهم دوست هستن! كاربري دست ٢٥٠ نفر
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 خاك بر سرشونچرا گند ميزنن ب زندگيشونباهم دوست هستن! اره انگار اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7922 اره انگار از پیام هاش اسکرین بگیر بغرست واسه خانوادشبعد هم برو شوهر اون زن پیدا کن
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 از پیام هاش اسکرین بگیر بغرست واسه خانوادشبعد هم برو شوهر اون زن پیدا کن ازکجا پیداکنم😞😭 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
damnday عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 742 بیخیال اگه به شوهرت نیاز داری و نمی تونی طلاق بگیری برو خودت نیار و اینکه سعی کن کار پیدا کنی
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 از پیام هاش اسکرین بگیر بغرست واسه خانوادشبعد هم برو شوهر اون زن پیدا کن برادرشوهرم فهمید قسمم داد ب مامان نگم فشارش بالاس همش غش میکنه گفت توروخدا زنداداش نگیامامان ی چیزیش بشه من میمیرم توروقران ب مامان نگو ببینم چیکارمیشه کرد اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 بیخیال اگه به شوهرت نیاز داری و نمی تونی طلاق بگیری برو خودت نیار و اینکه سعی کن کار پیدا کنی بهش گفتم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️