2777
2789

من با مراقبت پوستی لکام خوب شدن ولی جای آبله رو صورتم قشنگ مونده🥲🥲نمیدونم چه کنم منم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مزونیدلینگ برام خوب بود یه بار رفتم تقریبا سی در صد ج داد باید دو سه بار برم که دوره نقاحتش زیاده

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
از سالن های درمانی پوست بپرس بهتر راهنمایی میکنن

یه بار پوستم لک شده بود چون تو آب کثیف آب تنی کردم رفت پیش یه دکتر خانوم ایشالا همیشه شاداب و خُرّم باشن یه کرم وشامپو داد تو عرض 3روز پوستم از اولشم بهتر شد واسه همین هرجا مشکل پوستی میاد یاد اوشون میفتم ایشالا هرجا که هستن موفق و سربلند باشن (رنجبرده)

جای مزو ک یکم پر رنگ میشه اون زودی میره؟

پررنگ که نه قرمز میشه بعدش یکم سوزش داره ایناش خوبه

یک هفته دوره نقاحتش که صورتت باید یکسری زینک اکسید داشته باشه که پوستت خشک میشه و شروع به ریزش میکنه که نباید دست بزنی شش هفت روز میشه کامل بریزه وقتی هم ریخت تغیراتشو میبینی پوستت صاف میشه حتی منافذ هم میبنده

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست