از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
نه من فقط نی نی سایتو کشف کردم😂 سایت دیکه ای نیستم عزیزم
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
مهمتر از همه اینکه وقتی پخت بذار تو فر یا رو گاز بمونه، خودش سرد شه. بعد که اوردی بیرون خیلی با قاشق به جونش نیفت چون هنوز گرمه از هم وامیره. بافت کیک که سر بشه چند بار تهشو بکوبی زمین خودش راحت جدا میشه
کاغذ ساده بذار بعد چرب کن ؛ آچار من مجبوووور بودم وقتی آماده شد دیدم ندارم روزنامه گذاشتم چرب کردم م ...
روزنامه نذار
جوهر نوشته هاش سرب داره و سمی هست
یک عمر بگفتند که ای اهل و جماعت آسوده نکن خلق خدا را تو قضاوت افسوس چنین کار برای این خلائق چون خوردن میوه ست که در بطن حدائق انگار خنک میکند اینکار جگر را یا مست کند هوش و تن و جانِ بشر را
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
به نکته دیگه تا کیک داغه سعی نکن درش بیاری بزار سرد که شد اونوقت درآرش
من عرما بذارم سرد بشه
میخوام ببینم بازم خراب شده یا نه!
یک عمر بگفتند که ای اهل و جماعت آسوده نکن خلق خدا را تو قضاوت افسوس چنین کار برای این خلائق چون خوردن میوه ست که در بطن حدائق انگار خنک میکند اینکار جگر را یا مست کند هوش و تن و جانِ بشر را
من عرما بذارم سرد بشه میخوام ببینم بازم خراب شده یا نه!
اینکار احتمال جدا نشدن کیک از ظرف یا شکستنش رو بالا میبره
خود دانی
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
اینکار احتمال جدا نشدن کیک از ظرف یا شکستنش رو بالا میبره خود دانی
درسته راست میگی ممنون.