2777
2789

من کلا کارهای شفاعی ام ضعیفم.حالا یکشنبه هفته ی اینده امتحان شهر برای بار دوم دارم.شوهرم میگه تو راننده نیستی و نباید فکر کنی با دوازده جلسه باید انتظار قبولی داشته باشی.از طرفی دو تا مربی که باهاشون کار کردم هر دو از من راضی بودن و میگفتن عالی هستی که شوهرم میگه اونا الکی گفتن و چون بهشون پول دادی تعریفت رو کردن که مشتری بهشون معرفی کنی(با شوهرم فقط جای خلوت تمرین کردم.یعنی فقط یه مسیر مستقیم میرفتیم یه دور یه فرمونه میزدیم و برمیگشتیم,که اونم کاری نداشت)

یعنی من هر چقدرم مهارتمو ببرم بالا ,وقتی افسرو ببینم مغزم قفل میشه و دستام خیس عرق.موندم هفته ی دیگه چیکار کنم که مسلط باشم.اگر هفته ی دیگه هم رد بشم میافته برای بعد ماه رمضان..خیلی هم به رانندگی احتیاج دارم ..شما بیشترین ردی که تو اطرافیانتون شنیدید چند تا بوده.یعنی با این سطح استرس میتونم امیدوار باشم

یعنی تا هفته ی دیگه هر روز باید تاپیک بزنم شاید یکمی اروم بشم

من بعداز13بارقبول شدم اینم سه چهارماه قبل ناامیدنباش 

سخت گیری زیادشده من پارک دوبل روخراب میکردم 

انشاله قبول میشی فقط سعی کن استرس نداشته باشی

برای سلامتی دخترم دعاکنید

شما هرچقدرم ماهر باشی وقتی همسرت دم به دیقه بهت بگه راننده نیستی،‌خب ببخشیدا راننده نیستی!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین حرف همشونو ولش من خودم بار هشت قبول شدم ولی واقعااا حرفه ای شده بودم سه ماه بکوب در حال امتحان شهری بودم بلاخره اسفند قبول شطم مهم نیس بار چند قبول شی مهم اینع بلد, بشی

وا چقدر شوهرت نا امیدت کرده

من که بار اول قبول شدم کاری نداره اروم برو وتمرکز کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
من بعداز13بارقبول شدم اینم سه چهارماه قبل ناامیدنباش  سخت گیری زیادشده من پارک دوبل روخراب میک ...

منم بار اول دوبل رو خراب کردم.ولی افسر ازم خواست ادامه بدم اینقدر ناراحت شدم که نتونستم از پارک در بیام و رد شدم.شما ناامید نشدید؟؟

از من میشنوی دیگه باشوهرت راجع به رانندگی صحبت نکن فقط باعث کاهش اعتماد به نفست میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

دخترا دفعه سوم به بعد قبول میشن .دفعه اول دوم مگه اینکه راننده باشی قبول بشی 

شما توقع شوهرتو بالا نبر بگو از الان دفعه اول و دوم کسیو قبول نمی کنن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

چرایه مدت نرفتم اواخرش خیلی استرس گرفتم واذیت شدم 

ولی بازهم ناامید نشدم وامتحان دادم 

برای منم همینطوریه دوسه بارپارک دوبلم خوب شد اما ایرادهای دیگه گرفتن سعی کن باسرهنگ هایی بری که زیادسخت گیرنباشن

برای سلامتی دخترم دعاکنید