2777
2789
عنوان

غسل کردم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 23 پست
اگه متاهلی همیشه قبل از اینکه عسل کنی ی بار رابطه داشته باشید. اینجوری کلا تخلیه میشه و هیچ آثاری از ...

اگر به غسل اعتقاد داشته باشه،

پس به نداشتن رابطه در حیض هم اعتقاد داره

حتی موقع لکه بینی هم نمیشه رابطه داشت

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به مرجع تقلید نداره؟

اسم مرجع رو اول ازت می پرسن و بعد جواب میدن

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

مرسی عزیزممعتبره؟

بله عزیزم کارشناس احکام و.. هستن همگی

اگر به غسل اعتقاد داشته باشه، پس به نداشتن رابطه در حیض هم اعتقاد داره حتی موقع لکه بینی هم نمیشه را ...

مطمعنی نمیشه؟ آخه من همیشه تا یک هفته بعد از اینکه پریودم تمام میشد یکم لکه میدیدم بعد پرسیدم گفتن رابطه بعد از عسل با وجود لکه مشکلی نداره .

مطمعنی نمیشه؟ آخه من همیشه تا یک هفته بعد از اینکه پریودم تمام میشد یکم لکه میدیدم بعد پرسیدم گفتن ر ...

اگر لکه خون باشه نه نمیشه. ولی اگر لکه مثلا ترشح زرد هست و اصلا خون نداره، میشه(البته آیت الله مکارم تا دور روز بعد پریود این لکه های زرد رو هم حیض میدونه)