2777
2789
عنوان

شام عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 36 پست

خب تو برنج دوسنداری نخور عزیزم ولی شام عروس بنظرم برنج باید درست کنی

پیش ما اگ بود من کشمش زرشک پلو بریون گوشت و مرغ قرمه سبزی سالاد و ژله و ماست ومخلفات میزاشتم

یا مثلا غدای اصلی رو بخام تغییر بدم مرغ بریونی و ماهی

یا اردک محلی و مرغ و خورشت

یا کباب و کوبیده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه تایپی بود منظور این بود لازانیا برا شام سنگینه

آها

شوید باقلا با مرغ ، زرشک پلو با مرغ

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

برای پاگشای عروس همون زرشک پلو با مرغ یا جوجه بهتره. چرا برنچ دوست نداری؟

پاگشا نیس بابا،این یک روز در میان خونمونن،امروز عروسمون خودش میاد گفتم دیگه برنج نداریم هر سری برنج میزارم دیگه

خب تو برنج دوسنداری نخور عزیزم ولی شام عروس بنظرم برنج باید درست کنیپیش ما اگ بود من کشمش زرشک پلو ...

عشقم بخدا پاگشا نیس ها،یا اینجوری نیس که هر هفته بیاد،اینا هر روز خونه مان،مثلا دیشب شام اینجا بودن،امروزم عروس تنها میاد

بله😂😂😂

خوشبحال عروساتون

پیتزا بزار

تو سینی بزرگ فر بپز بعد پخت تبکه تیکه کن

ظرفم زیاد کثیف نمیشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

عشقم بخدا پاگشا نیس ها،یا اینجوری نیس که هر هفته بیاد،اینا هر روز خونه مان،مثلا دیشب شام اینجا بودن، ...

اهاااا فک کردم پاگشای عروسه😂

خب اگ عصرونه میاد یا همیشه خونه همید سالاد ماکارونی یا میرزاقاسمی الویه کیک خونگی ژله این چیزا ی کدوم رو درست کنی خوبه سخت نگیر وقتی همش دور همید

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن