2777
2789
عنوان

فهمیدم اکسم زن داشت🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 104 پست
چندین روزه روزگارم سیاه شدهبه زور نفس میکشم فقط نفس میکشم تایم بگذرع شب بشه ب زور بخوابمصبحا چشامو ک ...

عزیزم نمیخواسته باهات ازدواج کنه میخواسته به بهوه ازدواج باهات ارتباط داشته باشه. مردای لاشی اینطورین

حالا این که رو ناراحتی حرف زشتی زده روش شکی نیست . ولی بعضی مردا انقدر موذین که واقعا طرف نمیتونه بف ...

بله در اینا که شکی نیست ولی خب الان دبگه همه میدونن اینیچزا خیلی زیاد شده براهمین اول باید مطمئن بشن بعد قرار بزارن این روش هم خیلی ضایع ست اگه طرف اجتناب کنه از آوردن شناسنامه یا المثنی بیاره معلومه زن داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله در اینا که شکی نیست ولی خب الان دبگه همه میدونن اینیچزا خیلی زیاد شده براهمین اول باید مطمئن بشن ...

اخه واقعا نمیشه وقتی یکی میخواد با یکی دوست شه بگه شناسنامتو بیار که . هر چند که بنظر من خداقل 80 درصد دوستیا اخرش یجور گندش درمیاد اون 20 درصدم شانسیه که گیر ادم خوب بیفتن

الهی به زمین گرم بخورهالهی خیر نبینهبا روح و روانم بازی کردن تنها من....با روح و روان خانوادمکلی امی ...

چرا قبول نمیکنی عزیزم ، بی دقتی کردی ، میگی خانواده درجریان بودن ، پس رابطه جدی بوده ، ایا یک بار خواستین تزش اونم شما رو به خانواده نشون بده ؟ یک بار تحقیق کردین ، یک بار خواستین شناسنامشو ببینید ؟ یک بار رفتید محل کارش ؟ احتمالا نه ، پس همسرایشون احمق نبوده من نمیگم حماقت ولی بی دقتی از طرف خود شما بوده

زنش چقدر بی غیرت بوده از کجا فهمیدی؟

میدونم از حرصم گفتم زن احمقش

از حرصم گفتم

آخه چطور شوهرش این همه با تلفن حرف میزد شبا روزا...

چطوررر متوجه نشد؟؟

خیلی ناراحتم..خیلی زیاد

از زمین و زمان شاکیم

بهم حق بدین🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

جاری دختر خاله شوهرم هم زمان که شوهرش با این عروسی میکنه هفته بعد یه زنی رو عقد میکنه میبره شهرک ... ...

بیچاره بچه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اخه واقعا نمیشه وقتی یکی میخواد با یکی دوست شه بگه شناسنامتو بیار که . هر چند که بنظر من خداقل 80 در ...

دیگه اگه میخوان شروع کنن به قرار گذاشتن با هدف ازدواج چون خیلی مهمه میشه اینکارو کرد ولی خب اگه هدف ندارن و فقط دوستی میخوان و کثافتکاری اون فرق میکنه

چرا قبول نمیکنی عزیزم ، بی دقتی کردی ، میگی خانواده درجریان بودن ، پس رابطه جدی بوده ، ایا یک بار خ ...

قبول دارم🙂🙂🙂🙂🙂🙂

ولی اون هم از اعتماد ما فوق سوءاستفاده کرد

ما اصلا احمقققق ترین بودیم چطوررر از دلش اومد این همه با احساسات ما بازی کنه؟؟؟؟

همیشه قسمش میدادم....قسم هایی میخورد حرفایی میزد چه حرفایی

چقدر واسم وقت میزاشت

ازکجا باید بدونم آخه

ازکجا باید بدونم

عزیزم نمیخواسته باهات ازدواج کنه میخواسته به بهوه ازدواج باهات ارتباط داشته باشه. مردای لاشی اینطوری ...

لاشی ترین و حرومی ترینی بود که توی عمرم دیدم

اصلا باورم نمیشه بازیم داد

ناراحتیم بیشتر واسه اینه که چطوررر احمق شدم و بازی خوردم

چرا نفهمیدم؟

چرا؟

قبول دارم🙂🙂🙂🙂🙂🙂ولی اون هم از اعتماد ما فوق سوءاستفاده کردما اصلا احمقققق ترین بودیم چطوررر از ...

من میگم شاید کات کردن یهویی دلیل دیگه یی داشته مشکل پیش اومده براش ..شماازکجامطمئن شدی زن داره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
تاپیکاتو دیدم بیشتر تغییر رفتارش اذیتت کرده ، شایدم اصلا دوروغ گفته زن داره

زن داره

واقعیت داره زن داره

خودم تحقیق کردم فهمیدم🙂🙂🙂🙂

اره کاش زن نداشت...ولی داره