2777
2789
عنوان

فهمیدم اکسم زن داشت🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 104 پست

ببخشید تو احمقتری کنفهمیدی زنش از کجا بفهمه تو الان فهمیدی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین روزه روزگارم سیاه شدهبه زور نفس میکشم فقط نفس میکشم تایم بگذرع شب بشه ب زور بخوابمصبحا چشامو ک ...

رابطه داشتین؟

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ههبخاطر این حرفت و تهمتت هیچوقت حلالت نمیکنم هرکسی که هستی

ولی تهمت نبود حرفش و کاملا درست بود و توصیه ای گفت بیشتر مراقب باشید که نرید تو زندگی یکی دیکه!!!کاملا درست میگه تازه سما طلبکاری میگی زن احمقش!!هنوزم حاضر نیشتی قبولکنی اقاهه چقد لاشی بوده دو تاتون رو فریب داده تازه اون زن بیچاره چقددد اسیب میبینه اون زنشه محرمشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر نرجماعت میتونن اینننن همه ظالم باشن؟🙂چطور این همه بی رحمن؟فقط زیرشکمشون براشون مهمه....همیناز ...

میفهمم کاملا

حالا جالبه بابام مارو اسیر کرده

میگه من خرابم

من ب این چیبگم؟

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

چندین روزه روزگارم سیاه شدهبه زور نفس میکشم فقط نفس میکشم تایم بگذرع شب بشه ب زور بخوابمصبحا چشامو ک ...

ببخشید شما که احمق تر بودی چطور نفهمیدی زن داره؟!

الان ه خیلی راحت میشه اینو فهمید اینهمه باهاش میرفتی سره قرار یه بار میگفتی شناسنامه شو بیاره ببینی مطمئن شی

وای این بلا سر منم امد حدود سه هفته باهم در ارتباط بودیم کثافت تماس تصویری میگرفت کل خونه رو نشونم میداد بخاطر شغل شیفتیمون میشد یک شب تازه بهم زنگ میزد تا دو و سه حرف میزد هر زمان زنگ میزدم جواب میداد راحت تماس تصویری میگرفت شانس آوردم خودش خودشو لو داد...بعضی ها لجن خالصن