2777
2789

گفتم: چه روزها و چه شبها این دعا را

زمزمه کرده ام اما تو نیامدی.

گفتی: صدای تپش های قلبت را بشنو،

اگر از جان برایت عزیزترم با هر صدای تپش قلبت باید

زمزمه کنی❣

ا لّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

📖 وَ هُوَ الَّذي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا

وَ يَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَميدُ

(28 شوری)

و اوست خدایی که بعد از ناامیدی، باران نجاتبخش را نازل میکند...

و باران نام دیگر توست، مهدی جان! 💙

#امام_زمان

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالَ أميرُالمُؤمِنين عليه السلام: فَإِنَّ الدُّنْيـا أَدْبَرَتْ، وَآذَنَـتْ بِوَدَاعٍ،وَإِنَّ الاْخِرَةَ قَدْ أَقْبَلَتْ وَأَشْرَفَتْ بِاطِّلاَعٍ،أَلاَ وَإِنَّ الْيَوْمَ المِضْمَارَ، وَغَدا السِّبَاقَ،وَالسَّبَـقَةُ الْجَنـَّةُ، وَالْغايَةُ النّـارُ. حديث

حضرت على عليه السلام فرمود: اينك دنيا روى گردانده است و وداع مى كند و آخرت روى آورده است و طلايه هاى آن نمايان شده است. هشدار! كه امروز زمان تمرين و آزمايش است و فردا هنگام مسابقه، مسابقه اى كه بردش بهشت است و باخت آن، آتش

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

گفتم: تو که گفتی با غم شیعیانت دلتنگ می شوی،

اما من سوختم و از تو خبری نشد؟

گفتی: بگو: ❣

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

حر بن یزید ریاحی؛ از راه اشتباه تا یاری امام حسین (ع) و درس بزرگ برای منتظران امام زمان (عج)

حر، فرماندهای بود که روزی در مسیر نادرستی قرار داشت، اما نور حق در دلش خاموش نشده بود. وقتی به امام حسین (ع) رسید، دلش از گذشته توبه کرد و تصمیم گرفت راه خود را تغییر دهد. او گناهانش را کنار گذاشت و با اشتیاق تمام، به یاران امام پیوست.

این داستان نشان میدهد که هر کسی، حتی اگر در گذشته راه اشتباهی رفته باشد، با توبهی واقعی و پاک شدن از گناه میتواند خود را برای ظهور امام زمان (عج) آماده کند. منتظر واقعی کسی است که دلش را نورانی میکند، دست از گناه میشوید و قدم در راه حق میگذارد.

پس اگر امروز احساس میکنی دور از نور و پاکی هستی، بدان راه برگشت همیشه باز است. تو هم میتوانی مثل حر، جزو یاران واقعی امام زمان (عج) شوی؛ فقط کافی است قدم اول را با توبه برداری و دل به نور خدا بسپاری 😍💚

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

گفتم: روز آمدنت نبودم، روز رفتنت هم نبودم،

اما حالا با التماس از تومی خواهم که روز ظهورتباشم؟

گفتی بگو:❣

✨وَيَا قَوْمِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُمْ مِدْرَارًا وَيَزِدْكُمْ قُوَّةً إِلَىٰ قُوَّتِكُمْ وَلَا تَتَوَلَّوْا مُجْرِمِينَ

«و اى قوم من، (نزدِ) پروردگارتان استغفار کنید ، سپس به درگاه او توبه كنيد [تا] از آسمان بر شما بارش فراوان فرستد و نيرويى بر نيروى شما بيفزايد، و تبهكارانه روى بر مگردانيد.»

ایه 52 سوره ی هود🌱

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

✨منتظرِ حضرت...!

#امام_صادق علیهالسلام: اگر کسی که

منتظر حضرت است و از دنیا برود و حضرت

بعد از او قیام کند اجر او همانند اجر

کسی است که زمان او را درک کرده.

📚الغیبه نعمانی،ص۲۰۰

🌤أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج🌤

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

گفتم: دلم گرفته و ابرهای اندوهش سیل آسا می بارد.

آیا نمی خواهی با آمدنت پایان خوشی بر دلتنگیم باشی.

گفتی بگو:❣

🌤اَلْعَجَلْیَاصَاحِبْاَلْزَّمَانْ🌹

در ظلمتِ عصرِ غیبت، مبادا با بیخبری از امام زمان (ارواحنافداه)، چراغِ یقینمان خاموش شود.

دعا کنیم که با ایمانی راسخ و قلبیمنتظر،

تا طلوعِ ظهور بر سرِ سفره عنایتش مهمان بمانیم.

اشهد_ان_علی_ولی_الله💚

اللهم_عجلـــ_لولیک_الفرجـ 🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

هر جا غصه دار شدی، استغفار کن.

استغفار امان انسان است!

محزون که شدی استغفار کن؛

چه غم خود را داشته باشی

وچه غم مومنین را؛ استغفار غمها را از بین میبرد

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

قـالَ أَميرُالمُؤمِنين عليه السلام: مَنِ اْستَحْكَمَتْ لى فيهِ خَصْلَةٌ مِنْ خِصالِ الْخَيْرِ،إحْتَمَلْتُهُ عَلَيْها وَ اغْتَفَرْتُ فَقـْدَ ما سِواها،وَ لا أَغْتَفِرُ فَقْـدَ عَقْلٍ وَلا دِينٍ،لاَِنَّ مُفارَقَةَ الدّينِ مُفارَقَةِ الْأَمْنِ،فَلا يَتَهَنَّأُ بَحَياةٍ مَعَ مَخافَةٍ،وَ فَقْدُ الْعَقْلِ فَقْدُ الْحَياةِ وَ لا يُقاسُ إِلاّ بِالْأَمْواتِ. حديث

حضرت على عليه السلام فرمود: هر كه خصلتى از خصال نيك را به كار بندد و آن را در خود ملكه نمايد او را با همان عادت پسنديده مى پذيرم و از اتصاف به خصلت هاى نيك ديگر چشم مى پوشم،اما هيچگاه نداشتن عقل و دين را نمى بخشم،زيرا نداشتن دين يعنى نداشتن امنيت و آسايش،و زندگى در سايه ترس و نگرانى گوارا نيست.چه اينكه نداشتن عقل بمعناى نداشتن خود زندگى است و حيات بدون عقل تنها به زندگى مردگان مى ماند

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

✍ روزها میگذرند و ما غافل از چشمی که از دور، منتظر نگاه ماست.

او تنهاست!...

📌 در غربت زمین، دلش برای یارانِ بیدار تنگ شده و ما روزی در قیامت، با دلی آتشگرفته خواهیم گفت:

👈 کاش آنزمان برای مولایمان کاری میکردیم💔

🔴 ثواب عظیم آشناکردن مردم با امام زمانشان

🌕 امام سجاد علیهالسلام فرمودند: خداوند به سوی موسی علیهالسلام وحی فرستاد: «ای موسی! اگر به سویم بندهٔ فراری مرا برگردانی، یا گمراهی را به سوی من بر گردانی، بهتر است برای تو از عبادت صد سال که روزهایش را روزه بداری و شب هایش نماز به پا داری.

موسی گفت: پروردگارا! بنده گریخته کیست؟

فرمود: معصیت کاری که از فرمان ما تجاوز کرده.

گفت: کیست آن گم شونده از در خانهٔ تو؟

فرمود: نادانی که امام زمانش را نشناسد، در حالی که تو او را برایش معرفی میکنی و میشناسانی...»

📗بحارالأنوار، ج ۲، ص ۴

📗مستدرک الوسائل، ج ۱۷، ص ۳۱۹

امام زمان (علیه السلام):

ظهور انجام نمیشود مگر به اجازهٔ خداوند متعال و آن هم بعد از زمان طولانی و قساوت دلها و پر شدن زمین از ظلم و جور...

📚 الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۳۹۵

#حدیث